Netta -> RE: Julijske čveke 2008-12. del (26.5.2009 18:14:50)
|
kje pa ste danes vse? jaz v tej vročini le tu na kavču vegetiram...s tem da ana spi že od 14h![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] sem prebirala malo forume od vzgoje ipd., pa sem se spomnila, da vas želim nekaj vprašat. tiče pa se kupovanja darilc ali česa podobnega s strani starih staršev. ana sicer trenutno tega še ne razume, ampak enkrat bo in nebi želela, da vsakič ko pridejo starši na obisk nekaj dobi od njih...in to so mimogrede največkrat kakšne bedarije s katerimi se igra pol minute in jih vrže stran. sem se že pogovorila z njimi in rekla, da naj ne nosijo stalno igrač zanjo, pa rečejo - ja saj drugič pa ne bo nič dobila - pa potem spet dobi. tako da, vidite - nekatere imate probleme s starši s katerimi živite skupaj, jaz pa s tem, da se vidimo bolj poredko (morda enkrat na teden ali dva), prinese pa to druge težave. da ne omenim, da se vsi samo okrog nje sučejo in to vsi hkrati...noro res. komaj čakam, da bo še en, drugač si jo bodo začel kmal pulit iz rok. upam, da ne bom izpadla nehvaležna, saj imava oba z možem pozorne starše in imajo ano zelo radi, hotela sem le izpostaviti problem vzgoje, ki se bo razvil iz tega
|
|
|
|