Inigo -> RE: Julijske čveke 2008-12. del (23.6.2009 7:37:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa http://www.shrani.si/?28/Jp/1MryCLMW/3-unknownparametervalue.wmv Srhljivo, presunljivo, strašno! tole morem pokomentirat, ostalo jutri oz ko se stvari razčistijo... takole je en otrok res umrl...deset mesecev star fantek od mojih znancev...groza!!! so se od staršev peljali domov in je mami vzela otroka iz sedeža, da bi ga podojila, ko je v avto prišla osa..in v strahu očeta, da bi osa pičila dojenčka je ta zamahnil z roko da bi jo spravil iz vozila in istočasno z drugo roko avtomatsko zasukal volan..so šli iz ceste v drevo otrok pa med sedeže...ni umrl ampak ni mogel več samostojno živet in je bil na aparatih...starša sta se morala odločit ali ga odklopit ali ga pustit celo življenje na aparatih....odločila sta se za odklop...nekaj let kasneje, se jima je rodil drugi sin, ki sta mu dala ime po prvemu.... Nisem hotela pogledat, pa sem vseeno, pa mi je žal.. Lahko noč! mu dala ime po prvem[/quote da bi vedla... tut jst neb pogledala. kr mi je pa tk bed pol... evo, sm čist u k**** zdj. kr mi je tolk žalostno. nekako se vedno v takih situacijah postavim vsvojo kožo, kk bi blo men... in mu postane preveč hudo... ampak prej nikol nism bla taka. zdj, odkar mamo brina, pa... sm prava sentimentalna bomba. [sm=zmeden.gif] ma, smo najbrž vse, ne? se pač bojimo za svoje škratke. metuljček - jst sm brez besed! ČESTITAM! res si nam lahko v ponos! [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] hruška - kaj te je tak razpizdlo? gre tvoj mrožek vdrug klub? [sm=smiley13.gif] pridite v Velenje!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|