tims -> RE: Julijske čveke 2008-12. del (22.6.2009 12:44:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis tims;linke sem prlepla kr mimo grede ko sem mal po netu surfala, pa spomnila sem se da si ti zadnjič napisala da ne najdeš kje so prispevki o Tini in Rihardu ki preko bibaleze.com "predstavljata " potek njune nosečnosti. Drugače pa mesno zelenjavno rižoto sem LAri dala pogreto, celo zamrzniti sem dala in potem odmrznila in pogrela pa je jedla.Je pa bila narejena iz sveže zelenjave in emsa, ne iz zamrznjenih živil, čeprav pomoje nema veze[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], edino če bi bile gobe vmes pa ne bi pogrevala. Ajaaaa, men pa res ni bilo jasno, kaj so zdej te linki[sm=smiley36.gif]. Sem se včeraj hvalila, da nimam glih take luknje v spominu, zdej sem pa spet mal podvomla[sm=jezicek.gif]. V rižoti ni pa sploh nič takega, še mesa ni več[sm=smiley36.gif]. Je pa res, da do zdaj nisem nikoli dala Nini nič pogretega, razen če slučajno ni hotla jest juhe tist trenutek ko sem jo skuhala, sem ji potem čez kakšne pol ure malo pogrela. Sem pa ugotovila, da naša Nina res ne mara mesa. Včeraj sem ji dala rižoto brez mesa, je pojedla celo skledčko. Sem ji dala koščke meska, je vse pometala dol z mizce, ji dam spet rižoto in solato (btw - nanjo je čist nora), spet lepo normalno je. Se je zgleda odločila, da bo vegetarijanka[sm=smiley36.gif]. Ja, pa jabolka ne mara[sm=zmeden.gif]. Ves sadje, ki sem ji ga dala, je brez problema, jabolka pa ne. Pa mi je vseeno. Ga bo že, al pa tud če ga ne, je dost druzga sadja, pa bo nadoknadla. Gobe - Nini jih še nisem dala.
|
|
|
|