|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
12.6.2009 11:22:34   
glugluglu
umpalumpa, ja sedaj morajo kri pregledati, lahko se je pa šele sedaj kaj resnega razvilo.user posted image user posted image user posted image za Lukca!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
   [Brisano sporočilo]
12.6.2009 11:30:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3327
12.6.2009 11:36:48   
netki
a gre kdo na lunin festival jutri v tivoli?
a je to za kej al ne?
za kol stare otroke je to?

namreč mi bi šli, sam kaj ko se žiga noče nikoli vključit v nobeno delavnico in noče nikjer sodelovat...pol mi je pa brezveze!

Neposredna povezava do sporočila: 3328
   [Brisano sporočilo]
12.6.2009 11:50:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3329
   [Brisano sporočilo]
12.6.2009 12:18:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3330
12.6.2009 12:19:47   
tims
Dan,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se mi je pa zdej srce zaustavu. Nino sem dajala spat, pa ni hotla zaspat in je kr neki tečnarla. Pa jo odložim v njeno pojstlco. Sem rekla, da jo bom pustila kakšno minuto, pol grem pa nazaj k njej. Aha.... Slišim en top udarec, huronsko dretje, prletim v sobo in Nina na vseh štirih. Zdej pa sploh ne vem, kaj nej nardim. Je sicer zaspala, ampak baje to po padcu ni doberuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Umpa, tud pr nas vročina ves čas niha. Ponoč je spet imela 39, tko da sva ji dala z možem svečko, pa je potem spala do pol destih. Jaz bom do jutri počakala, potem pa grem k dežurnemu, če ne bo nič bolš.

Neposredna povezava do sporočila: 3331
12.6.2009 12:22:51   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Jaz sem sprobala z Megliom dobit ven iz oblačil madeže od sadja, raznih omak, ki z normalnim pranjem (da ne omenjam Vanisha user posted image ) niso šli. Eto, vse je odstranilo. Hb!

Smo imeli pol cotk zaflekanih, pa glih take, ki jih ne smeš na 90 prat.

Samo za info, če ima katera iste probleme.

Take informacije so vedno dobrodošle. Hvalauser posted image

Glux3, tudi tebi hvala za info o Blacky. Sem prav vesela, da si napisala, kako so. Sem se nanjo ravno ta teden en dan spomnila. Evo, telepatija dela svojeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3332
   [Brisano sporočilo]
12.6.2009 12:24:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3333
   [Brisano sporočilo]
12.6.2009 12:24:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3334
12.6.2009 12:29:45   
tims
Ja, prov ven iz postlce. Sem pozabla napisat, da sem jo našla na tleh. Zdej jo hodim nonstop čekeratuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3335
12.6.2009 12:31:30   
tims
Ma, bi jo najraj kr zbudila, pa pelala na urgenco pokazat. Nisem pa nikjer vidla na glavi kakšne buške.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
   [Brisano sporočilo]
12.6.2009 12:35:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3337
12.6.2009 12:35:53   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Ma, bi jo najraj kr zbudila, pa pelala na urgenco pokazat. Nisem pa nikjer vidla na glavi kakšne buške.

user posted image user posted image user posted image
pravijo da je zelo nevarno če otrok pade na hrbet...kako je padla najbrž ne veš, boš vidla kako se bo obnašala ko se zbudi, če pa si preveč nemirna pa jo raje pelji pokazat....škodit ne more!!!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
12.6.2009 12:36:10   
Tinky
Se pridružujem čestikam.
Karamela, Jan in Ažej AUGURI user posted image user posted image user posted image

Tims, ma veš, da vsako krat, ko je Teo kam zletel je pol zaspal, ampak ne zato, ker bi blo kaj narobe, ampak zato, ker se je nesreča zgodila vedno, ko je bil full zaspan. In je blo spanje posledica zaspanosti, ne nesreče. Boš vidla kako bo, ko se zbudil Upamo, da je vse ok.
Prejšnji teden je tako zletel s postle, da ima še danes ful vidno buško na čelu.

< Sporočilo je popravil Tinky -- 12.6.2009 12:38:52 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3339
12.6.2009 12:38:09   
netki
pri naših malo oddaljenih sosedih je punčka stara leto in pol padla iz plate dol na travnik ki je v bregu.....višine cca 2-3 metre.....na začetku sploh k seb ni prišla, pol je blo pa kao vse ok......ne vem no, po moje bi jo blo treba mal pregledat peljat.....

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
   [Brisano sporočilo]
12.6.2009 12:40:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3341
12.6.2009 12:41:30   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Ja, prov ven iz postlce. Sem pozabla napisat, da sem jo našla na tleh. Zdej jo hodim nonstop čekeratuser posted image user posted image user posted image

o, joj, kako ji je pa to uspelo?

To se tud jaz sprašujem. Nimam pojma. Pa sva z možem jogi že čist spustila.

Po moje da na hrbet ni padla, ker mislim, da se ne bi tako hitro mogla obrnituser posted image .

Bom počakala, pa bom vidla kako bo ko se bo zbudila. Ja, je pa imela čas za spanje, tako da upam, da je zarad tega zaspala. Jo je pa zadnje čase povsod. Na sedežno spleza v sekundi, seveda pa ne zna potem dol. HB, sem jo do sedaj vedno pravi čas vidla, da sem ji lahko pomagala dol.

Neposredna povezava do sporočila: 3342
   [Brisano sporočilo]
12.6.2009 13:06:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3343
12.6.2009 13:07:35   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera
Mi smo pa spet spali od 8 do 8 user posted image user posted image user posted image user posted image

uau, to pa je podvig user posted image   kolk pa potlej Bor spi čez dan?

Midva sva pa s sprehoda. Naredila sva en klasičen krog, potlej sva skočila še v trgovino. Sem hotela še v lekarno, pa sem pozabila Aleksandrovo zdr. kartico doma. No, bomo pa jutri skočili user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3344
12.6.2009 13:08:14   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: netki

a gre kdo na lunin festival jutri v tivoli?
a je to za kej al ne?
za kol stare otroke je to?

namreč mi bi šli, sam kaj ko se žiga noče nikoli vključit v nobeno delavnico in noče nikjer sodelovat...pol mi je pa brezveze!

Za take majčkene najbrž ne bo tolk zanimivo ... mi se bolj nagibamo k ideji, da bi šli v ZOO user posted image

08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
   [Brisano sporočilo]
12.6.2009 13:08:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3346
12.6.2009 13:09:13   
Majuska

Dan,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se mi je pa zdej srce zaustavu. Nino sem dajala spat, pa ni hotla zaspat in je kr neki tečnarla. Pa jo odložim v njeno pojstlco. Sem rekla, da jo bom pustila kakšno minuto, pol grem pa nazaj k njej. Aha.... Slišim en top udarec, huronsko dretje, prletim v sobo in Nina na vseh štirih. Zdej pa sploh ne vem, kaj nej nardim. Je sicer zaspala, ampak baje to po padcu ni doberuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Umpa, tud pr nas vročina ves čas niha. Ponoč je spet imela 39, tko da sva ji dala z možem svečko, pa je potem spala do pol destih. Jaz bom do jutri počakala, potem pa grem k dežurnemu, če ne bo nič bolš.

Tims, verjamem da je bil šok ... ko je imel naš fant bližnje srečanje s tlemi, sem ga tudi dala spat in je lepo spal, pa tudi narobe ni bilo nič. No, čez nekaj ur se je pojavila buška, ampak hujšega pa ni bilo.

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
   [Brisano sporočilo]
12.6.2009 13:13:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3348
12.6.2009 13:16:54   
Tinky
Ma nimajo vse posteljce 3 nastavitve višine?? Teova (Lip Poljčane) ima zadnji utor čisto spodaj, da ga niti ne vidš, če dobro ne pogledaš. Mi smo glih pred kratkim spustili čisto dol, tako da zdej lahko skoči čez ograjico, samo če je daljni potomec supermena.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
12.6.2009 13:20:46   
Majuska
Tinky user posted image user posted image user posted image

mislim da imajo ene posteljice po 2 višini ...

08.08.2008

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?