|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
11.6.2009 7:52:01   
nanka
dobro jutro,

Majuška krasne fotke, če smo lepe smo lepe nimaš kaj, da o otrocih niti ne govorim user posted image .

Prvi del položnic plačan, Natka je spala skoraj celo nič, pojedla je zdaj pa se počasi odpraviva na rudnik v mini šoping, upam, da dobim kaj zase, pa mleka je zmanjkalo, čaja in še kaj bi se našlo.

Rebeka tudi pri vas je bilo zelo zabavno, vsi trije so lušni.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
   [Brisano sporočilo]
11.6.2009 7:53:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3027
   [Brisano sporočilo]
11.6.2009 7:57:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3028
   [Brisano sporočilo]
11.6.2009 8:05:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3029
11.6.2009 8:07:53   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Jutro

Spipalo se mi bo. Niti ta štos ne pali, da ga damo kasneje spat. To noč se je namreč zbudil že ob 2:57 (od 21 h), delal celo uro kažin in spet spal od 4. do 6.
Ne vem kaj mu je, upam da ga mučijo zobki, ker je začel spet full krat na dan kakat, sicer videt ni nič, ma vseeno.
Grave res, v takem tempu se mi bo ščupalo.

Ti nisem nič nevoščljiva tinky.Je pa res, da pri nas ni to nič novega in sem že skoraj vsega hudega navajena.Včeraj je recimo zaspala okrog 22 30, ponoči se je 3 * prebudila, vstati je bilo pa danes treba že ob 05 45user posted image user posted image user posted image .Posledično je že spet koma v posteljici od 07 20 dalje.
Upam da bo tvoj Teo kmalu padela nazaj v stare tirnice.

JE pa Lara sitna kot strela že 2 dneva.Neboglasnica včeraj ni mogla verjetni kako se je obnašala, čist divjauser posted image , je rekla, da so mi otroka zamenjali.Ah ja mogoče bodo pa zobkiuser posted image

A Lara ponoči zganja kažin al se samo zbudi in takoj zaspi nazaj?
Ko si enkrat navajen, da prespi celo noč je zdej to dvojni udarec. Podočnjake imam čist črne, ki segajo nekje do kolen.
Že drugo forte kavo pijem. Teo pa od 7 že spi, bomo vidli za kolko časa user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3030
   [Brisano sporočilo]
11.6.2009 8:09:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3031
   [Brisano sporočilo]
11.6.2009 8:12:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3032
   [Brisano sporočilo]
11.6.2009 8:12:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3033
   [Brisano sporočilo]
11.6.2009 8:15:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3034
   [Brisano sporočilo]
11.6.2009 8:19:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3035
11.6.2009 8:20:22   
metuljcek321
Morning!

Najprej za vse, ki ste neprostovoljno morale sodelovati na nočnih žurkah:
user posted image

populis, hej-hoj, lepo te je spet brati. Za fotkice pa: no, no, tudi ti nas prav suepr poškljocaš na mitingihuser posted image

Obrazi - grrr, sem jih včeraj pozabila prelistati - pa tko rada imam take reči ... sem kar en mal jezna nase, priznam.

tims, živjo, bejbi. Pozdravite se, pa se vidimo na naslednjem srečanju.

lex, ste se odločili za dopust? Koliko bi to potem zneslo za vso familijo minus trajekt?
ilatic, ouje za darilo - Umpino knjigicouser posted image

Kako naši mali bolniki?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3036
11.6.2009 8:20:28   
Tinky

Jutro

Spipalo se mi bo. Niti ta štos ne pali, da ga damo kasneje spat. To noč se je namreč zbudil že ob 2:57 (od 21 h), delal celo uro kažin in spet spal od 4. do 6.
Ne vem kaj mu je, upam da ga mučijo zobki, ker je začel spet full krat na dan kakat, sicer videt ni nič, ma vseeno.
Grave res, v takem tempu se mi bo ščupalo.

Ti nisem nič nevoščljiva tinky.Je pa res, da pri nas ni to nič novega in sem že skoraj vsega hudega navajena.Včeraj je recimo zaspala okrog 22 30, ponoči se je 3 * prebudila, vstati je bilo pa danes treba že ob 05 45user posted image user posted image user posted image .Posledično je že spet koma v posteljici od 07 20 dalje.
Upam da bo tvoj Teo kmalu padela nazaj v stare tirnice.

JE pa Lara sitna kot strela že 2 dneva.Neboglasnica včeraj ni mogla verjetni kako se je obnašala, čist divjauser posted image , je rekla, da so mi otroka zamenjali.Ah ja mogoče bodo pa zobkiuser posted image

A Lara ponoči zganja kažin al se samo zbudi in takoj zaspi nazaj?
Ko si enkrat navajen, da prespi celo noč je zdej to dvojni udarec. Podočnjake imam čist črne, ki segajo nekje do kolen.
Že drugo forte kavo pijem. Teo pa od 7 že spi, bomo vidli za kolko časa user posted image

Včasih je imela te fore ko je hotela animacijo ponoči, če se spomniš. Sedaj pa ko se zbudi hoče samo jožko in zaspi nazaj.Jo pustim da se doji 5 minut in jo odložim nazaj v posteljico.

Si pa predstavljam, da je šok za teloč e si prej navajen spat celo noč pol pa kar naenkrat akcija ponoči pa vstajanej in podobno. Mene je Lara kar lepo od rojstva dresirala tako da sem se res navadila.Kak dan sem malo bolj utrujena, če čez dan letamo okrog drugače pa gre.Je pa res, da potem velikokrat zmanjka časa za naju z dragim, tako da ko mala mrkne šibnem pod tuš in hop za njo v posteljo.

Ja, se spomnim, da je tvoja Lara že od rojstva nočna prica user posted image

No, ma če ne prej v roku pet let bomo spet začeli normalno ponoči spat.

Naš plan je zdej ta, da ga za vikend spokamo v njegovo sobico, to bi mogla sicer nardit že takoj, ko je prvič prespal noč, vendar sem bila še do predkratkim taka lenčina, da bi zjutraj za se pocrkljat skočila ponj v sosednjo sobo. Mi je blo bolj komot se samo stegnit. Evo....zdej pa imam!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3037
11.6.2009 8:22:30   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Ne, ne... učke igrajo ... hehe... takole...

user posted image

zimska, se spomniš - nekaj dni nazaj sem na FB med dvojcem Federer-Nadal obkljukala slednjega (& seveda tudi ti lahko to storiš, pa vsaka druga) ... eeee, enako nama delujejo učkiuser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3038
11.6.2009 8:23:59   
metuljcek321

http://24ur.com/novice/slovenija/foto-in-video-planica-slovencem-prinesla-nov-rekord.html

Škoda da sem tole zamudila oz. nisem nikjer zasledila

Shit, no. Lahko bi se dobile tamuser posted image  Jaz sem pa slišala po radiu nekaj dni prej, a mi ni kapnilo, da je to pa glih 10. 6.

Btw: Todi, kako kaj? Moja sestrična je tudi včeraj praznovala - prekrasnih 20 let - joj, to pa je prima številka, ej ... remember it?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3039
   [Brisano sporočilo]
11.6.2009 8:28:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3040
11.6.2009 8:31:49   
ilatic
ma neeee, kak si šele mene zdej razveselila s to novico user posted image user posted image
to je pa res lepo prebrat! čeprav nimam pojma kje so jo dobili, v prodajalnah je trenutno nekje 15 knjig maksimum... user posted image
a je bla zapakirana al ne?

Ja je bila zapakirana. Sodelovali pa smo na predstavitvi tukaj v Laščah na dan sonca z našim KUDom in pa v sodelovanju z med.over.net. Kje so jo dobili nimam pojma lahko pa vprašam, če te zanima!

Nanka če greš na Rudnik prid k men sproti še na kavouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3041
11.6.2009 8:37:30   
ilatic
Mene pa zanima, če ima katera še cel baldahin nad posteljico? Jaz ga morm dat dol, ker je že čist uničen in zvit. Jaz ne vem kaj ga je baldahin motil!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
11.6.2009 8:37:35   
Majuska
'jutro,

evo jaz letam okoli če vsa zaspana, otrok si ... upam da se bom sestavila skupaj, ne vem kaj je zdaj z mano.

Izvolite damice

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
11.6.2009 8:39:56   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Mene pa zanima, če ima katera še cel baldahin nad posteljico? Jaz ga morm dat dol, ker je že čist uničen in zvit. Jaz ne vem kaj ga je baldahin motil!

Pri nas ga nismo imeli.

(author unknown)

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
11.6.2009 8:40:58   
metuljcek321
zimska, ste uspešno spakirali? Pa fino, da si nam mal seznamček gor dala - ga že dolgo nismo videle - pridnauser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3045
   [Brisano sporočilo]
11.6.2009 8:54:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3046
   [Brisano sporočilo]
11.6.2009 8:57:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3047
   [Brisano sporočilo]
11.6.2009 9:05:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3048
11.6.2009 9:07:01   
Netta
jutro,

no zdaj je pa tudi mene povozilo...grlo, glava, nosuser posted image čaj mi že skozi ušesa ven gledauser posted image

fotke - uau kako ste lepe vse po vrsti plus otroci seveda...pa tako lepo zeleno podlago ste izbrale...user posted image user posted image user posted image

rebeca - tudi vi vidim da ste se imeli super...kar ne morem verjeti da sta bila tvoja dva tako mala ob rojstvu, zdaj pa takšna korenjaka...dobr to futraš mamiuser posted image

zobki - sem pozabla povedat, da imamo tretji zobek...in še pet drugih je na pohodu...še eno zgornjo enko, obe dvojkici zgoraj in spodaj...uf bo postala pravi zobatec v enem tednuuser posted image   je pa verjetno tudi zaradi tega jo povozila tale viroza

ilatic - ola...kako ste kaj?  tarik je ok?? daj kakšno fotko da ga vidmo junakauser posted image

ne baldahina sploh nisem montirala gor, sedaj sem pa rešila še mobile pred to našo raziskovalko...bo počakal na naslednjegauser posted image

a sem omenila, da se je ana naučila splezati na kavč in iz njega in to rikvercuser posted image user posted image in sedaj to počne tudi eno uro na dan skupuser posted image

metuljček - hvala za seznamuser posted image user posted image
kje se dobi tak zaboj...je ful dobra ideja res

umpa - ojej, žal mi je za dopustuser posted image naj se čimprej pozdravi

tinky - no šit no...tudi premik ure ni koristil praviš...morda bodo pa res zobki

lex - darilo za 12-letnico: kaj pa tiste perlice za izdelovanje nakita...ideja pačuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3049
   [Brisano sporočilo]
11.6.2009 9:13:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?