|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oktobrčice
19.5.2005 9:12:10   
srecka
Hoj, hoj! :)

Danes vas jaz malo pozdravljam. Upam, da ste vse v redu, vključno z vašimi :duda:. Mene je začelo mučiti samo otekanje nog in mravljinčenje v nogah in rokah, ki traja kakšna dva tedna... Tudi srček mi na vsake toliko časa nenormalno hitro bije :zmeden:. Moram to povedati na naslednjem G pregledu. Ima katera podobne probleme s srcem? :zmeden2: Ko se uležem, zadeve sicer ponehajo, vendar ne vem, če je to dolgoročna rešitev...

Moja :duda: je živahna 100/h, ves čas nekaj brca, občutki so prelepi... 9nebesa

Pridne bodite in pazite nase... :metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Oktobrčice
19.5.2005 9:21:41   
soncek&luna
oj, tudi moj srcek hitreje in mocneje bije kot pred nosecnostjo. pravijo, da je to normalno.
sem pa vceraj tudi jaz opazila, da so mi pricele rahlo otekati noge...ampak se ne dam...baje te lahko tudi krci zagrabijo v noge..mi je pa frendica, ki ima ze dva otrocka rekla, da proti krcem pomaga banana...bom pridno jedla banane celo nosecnost ;)

(odgovor članu srecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Oktobrčice
19.5.2005 9:50:09   
MojcaG
pozdravljene!!

meni srček hitreje bije, če se uležem na lev bok. drugače pa vse ok..

začutila sem mojo bebico!!!! tri dni nazaj, in bilo je čudovito.. naslednji dan je pa med svojimi brcami namenila še eno malo jačo, da je lahko začutil še :love: .. je rekel, da je tako čutil, kot utrip srca..
počutim se super, vsak dan se ogromno sprehajam, kar mi ful paše..

lepo se imejte!

(odgovor članu srecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Oktobrčice
19.5.2005 10:20:46   
muriel
zivijo!

jaz sem bolj zadaj kar se brc tiče! še nič! sem tudi zadaj med oktobrčicami... me pa zabava moj trebuh oziroma spravlja ob živce; zjutraj oblečem moje nenos. hlače in sem ok; po kosilu, mi trebuh skoči ven in hodim po pisarni z odpetimi gumbi!?! halo?! naj ji/mu bo, no.

da le rase!

sicer pa se mi kg že več kot mesec niso spremenili. so se mi pa na zečtku zelo hitro.

(odgovor članu srecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Oktobrčice
19.5.2005 13:02:19   
sandra25
Mene pa je setra pri G. kar malo okregala, ker sem se v enem mesecu zredila 3 kg. Vsega skupaj imam zdaj 62 kg in sem se vsega skupaj v celi nosečnosti zredila 4 kg. (17t). Komaj pa čakam :duda: brcik, zaenkrat se še mi ni nič javil, upam, da se bo kmalu.

(odgovor članu srecka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?