|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bogi dojenček
19.5.2005 9:09:57   
Anonimen
Zjutraj me je stisnilo pri srčku ko sem pri železniški postaji okoli pol 8h zjutraj v Lj videla eno mamico z nekaj mesečnim dojenčkom, zavitim v odejico, hranila ga je z eno mešanico podobno čokolinotu.
No saj je ok, da ga je hranila, samo ni mi bilo jasno zakaj s tisto čudno mešanico in ne s svojim mlekom, pa tudi ne vem kaj je počela tako zgodaj zunaj s tako malim otrokom.:zmeden:
Je ne obsojam, samo čudno se mi je zdelo.

l.p.
Tassy
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bogi dojenček
19.5.2005 9:13:09   
viv_
Lahko pa da mamica ni imela mleka in sta cakala na avtobus, ki jima bo pripeljal očka iz tujine in bodo končno srečni skupaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bogi dojenček
19.5.2005 9:15:06   
kimi
Mogoče ji je pa mleka zmanjkalo in je bil v flaški čokolino narejen ker ptrok doma ni hotel jesti onadva sta pa morala na pot. Mogoče k zdravniku kam drugam kaj pa veš. Pa saj to ni nič takega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bogi dojenček
19.5.2005 9:15:58   
Pajaca
Vse mamice pač nimamo dosti mleka, da bi nafutrale svoje dojenčke, pol pa mormo boge dojenčke futrat z enimi groznimi dodatki... kok smo krute.

Lahko pa da je očka sprevodnik na avtobusu LJ-BG in sta ga pospremla v službo???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bogi dojenček
19.5.2005 9:21:10   
Anonimen
Mogoče sta šla v vrtec pa v službo? pa doma ni blo časa za hrano, pa se potem malo pocrkljata :zmeden2:

Vsi ljudje nimajo avtov, vse mam pa tudi ne mleka dovolj, kot pravi Pajaca. Važno, da se dobr rihtata.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bogi dojenček
19.5.2005 9:25:48   
Anonimen
Ker smo živeli poleg vrtca sem vsako jutro,ko sem odhajala v službo gledala mamice in očke ki so ob petih zjutraj v vsakem vremenu pozimi v burji in mrazu tovorili svoje otročke v vrtec.
Kaj se ve zakaj je bila mamica na tistem mestu ob zgodnji uri.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Bogi dojenček
19.5.2005 9:32:40   
baguSka
Verjetno je lahko en kup razlogov.

Tko je mene včer stisnl k sm vidla eno mamico kako svoja dvojčka poriva po pločniku, popoudne, pr burji, pa ne vem če je blo mogoče 15 stopinj, onadva pa v bombažnih bodijih, brez kapc na glav...:( Še mami je mela vetrovko oblečeno :zmeden: Zdej pa jst ne vem kaj bi lohk tuki biu razlog. U bližini pa nobene hiše, da bi jih recimo samo k tašči pelala al pa kej pdb.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Bogi dojenček
19.5.2005 9:38:20   
AnBan
Jaz sem pa bila v soboto v Gardalandu...je bilo ful vozickarjev...cel dan pa je lilo kot iz skafa...in tako sem najprej videla mamico, ki je imela ene 8 mesecev starga otrocka zavitga v navaden polivinil:zmeden2::zmeden2:, pol sem pa srecala se eno, ki je nosila najvec 2 meseca starga dojencka zavitga v dekco...je lilo pa se mraz je blo:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Bogi dojenček
19.5.2005 9:45:53   
Anonimen
AnBan...to še ni nič.
Lani v Gardalandu me je imelo,da bi dve mamici kar skloftala:hudicek:
Obe sta imeli v nezaščitenih vozičkih po tri mesece stare dojenčke.Zaradi vročine so bili na pol nagi ampak:hudicek::hudicek:groza oba dojenčka sta bila po rokicah in nogicah kar flurescentno roza barve oba hudo opečena:((
Mi smo bili z našim Timijem,takega-belega kot smo ga pripeljali takega smo tudi odpeljali-belega.Vsake pol ure mazanja z visokim faktorjem,Lansko poletje niti rjav ni bil tako smo pazili nanj.
Letos gremo spet za nekaj dni v Gardaland,pa bo spet isto...zaščita zaščita.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Bogi dojenček
19.5.2005 9:47:05   
miša1
Včasih vidim kakšne Rome v mestu napol nage in bose v hudi zimi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Bogi dojenček
19.5.2005 9:47:38   
mala Zala
O moj bog, v kaj vse se ne vtaknete ljudje!!! A je temu otročku kaj manjkalo? Ga je zeblo? Hranila ga je, a ne? Pa čeprav s "čokolinom". Veš, očitno nismo vse mame tako "dobre", da bi lahko svoje otročke hranile s svojim mlekom, pa čeprav še tako rade in čeprav smo prestajale prave travme, ker nismo imele dovolj mleka. Do 4. meseca sva se obe trudili, čeprav je bilo mojega mleka res za vzorec, žal.

A te je morda zmotila zgodnja ura? No, pri meni bi vzbudila pozornost mamica v podobni situaciji sredi noči, ne pa ob pol 8h zjutraj.

Ko bi bili pol toliko pozorni na tiste, katerih situacija je res huda! Ah, potem bi bilo treba pa že kaj ukrenit, ne samo na forum pisat. Hitro oči zapret!

Si napisala, da mamice ne obsojaš - o, pa jo!

LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Bogi dojenček
19.5.2005 9:50:30   
Anonimen
Ne, mala Zala, samo smilila se ji je, pa ni pomislila, zakaj je tam...pač videla je in se ji je vtisnilo v spomin.

Romi, ti so pa razred zase - bosi, napl nagi po snegu, pol pa pri dohtarju visijo cele dneve. TIsti, ki misli, da ne, se hudičevo moti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Bogi dojenček
19.5.2005 9:53:08   
baguSka
Tko je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Bogi dojenček
19.5.2005 9:58:34   
viv_
Madona, moja nesrečna hčer je svak dan že eno uro prej pred vrtcem ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Bogi dojenček
19.5.2005 10:02:08   
baguSka
Ja kdaj pa pol šele vrtc pride???8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Bogi dojenček
19.5.2005 10:03:44   
Anonimen
Kaj pravš, kurent? Ne zastopm...spet :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Bogi dojenček
19.5.2005 10:05:10   
baguSka
Ja če prau da je eno uro pred vrtcom, me zanima kdaj pol vrtc pride :zmeden::ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Bogi dojenček
19.5.2005 10:07:02   
Anonimen
Kam vrtec pride? :zmeden2: Dej no, slovensko se izražej :ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Bogi dojenček
19.5.2005 10:08:41   
baguSka
Ah nč. Sej boljš da spokam..:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Bogi dojenček
19.5.2005 10:08:54   
viv_
baguska ti prevajam:

mirna biti ob 6:45 pred vrtec :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Bogi dojenček
19.5.2005 10:09:42   
Anonimen
Kaj pa je, kurent si na levo nogo vstala?

Pa smo se samo heeeeeeeeeeecalllllllllli :)- Pa sej ti se itak znaš :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Bogi dojenček
19.5.2005 10:09:48   
baguSka
To se pravi biti vrtec ob 7:45.;) Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Bogi dojenček
19.5.2005 10:10:39   
baguSka
Ne vem mami. A nova frizura tko name vpliva. REs ne vem..:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Bogi dojenček
19.5.2005 10:11:02   
Anonimen
Kašna frizura?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   Bogi dojenček
19.5.2005 10:24:06   
viv_
baguska a si blont?

Tessy je napisala da je bil otroček ob pol 8 zunej, jest sem pa napisala da moja je že eno uro prej zunej... :)- ker gre takrat v vrtec...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?