PikicaStonoga -> RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del (23.6.2009 10:11:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Dobro jutro! Zdaj pa smo tudi mi dobili zobek![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Vidla ga še nisem, samo čutim ga, pa še z žlico sem probala in je ziher. Mal pred 9 mesecem, tako kot Nik. Sta čist usklajena. Problemov pa ni blo nobenih. No, mogoče pa je blo tisto nespanje in jok en teden nazaj ponoči vzrok za to? Mislite, da je možno? Pa še ogromno se je slinil takrat, zdaj se je pa nehal. Tiste, ki še dojite, koliko podojev imate še v 24 urah? Jaz sem računala, da ima poleg 3 obrokov GH in ene malice še vedno minimalno 5 podojev v 24 h [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Mogoče pa pridem še jaz v Kolosej. Imam še par opravkov, pa lahko združim. Bom pa z obema, ker ima Nik že "počitnice". VALLA jaz sem ziher da se je slinil zarad zobekov, ker ga je zdej dobil a ne pa sej traja en čas, da zobek prodre a ne :) dojenje - že cel mesec se trudim, da bi dojila samo zjutraj in zvečer in ponoči (če se zbudi), pa mi ne ratuje, vsaj še 1x na dan ji morm dat, ker al sitnari in HOČE in ko se mal podoji neha tečnarit al pa ne more zaspat in nimam več moči za uspavanje in ji dam šač joško, tko da zandji mesec se doji 3x čez dan in 1x ponoči, čeprav je zadnji teden prespala noči [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Čez dva dni bo stara 8 mesecev in sem se odločila, da vtrajam pri tem, da je čez dan NE dojim več ...od prejšnje srede se mi zud dogaja, da ji morm zjutrej po podoju dodat flaško, ker od mene nima dovolj, tko da mi zmanjkuje mleka in po eni strani se igram z mislijo, da bi se počasi poslovila od dojenja ...po eni strani imam počasi dovlj, po drugi strani mi je pa zjutraj najlepše, ko se zbudi in se priklopi in se stisneva ...sej ne vem, samo jezi me, ko se zkjutraj podojiva in je še lačna in morm dajat še flaško :( sem pa hotla vprašat, kako zdaj pri 8 mesecih zgleda prehranjevanje in obroki čez dan ...če se odločim počasi nekat z dojenjem, to pomeni, da zjutraj in zveler ne bo več obrok mleko ...ja kaj pa naj dam???? sploh se mi ne sanja ... drugača pa gremo mi že nekaj dni tudi naprej! sicer ne kobacamo, čeprav ne manjka dosti, je včeraj začela nekej nogice premikat, ampk naredi strehco in se odžene naprej :) pa včeraj se je prvič vsedla, je ležala na trebuhu, se dala na vse 4 in se potem name oprla, na mojo roko in se vsedla!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Danes zjutraj je na postelji 2x ponovila in se vsedla ćisto sama[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] pa zdaj tud mi na postli preprezamo vsako prepreko kot so povštri in zrolani kovtri ....tako da so tla zakon :) pa vendo bolj opažam kako šlang ratuje moja pikica!!! je imela take mišilinke ki kr zginjajo ...sploh nima več debelih nogic tok pa tud trebuščka je manj ...se vidi, da je non stop akcija!!! zdej bom pa napisala še mail svojim sošolkam iz SŠ, potem bo pa Tijana jedla, je sadje že pripravljeno ...
|
|
|
|