Lucka1 -> RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del (24.5.2009 21:14:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely krema za sončenje: najprej sem kupila Mustela 50, potem a mi je P povedala za novo Eucerinovo kremo za otročke, ki nima faktorja temveč neke delce, ki ostanejo na koži (ne grejo v kožo) in odbijajo sončne žarke. Je pa mali minus, da se ne vtre čisto v kožo, malo ostane belkasto gor a mene to ne moti. Mi je dala tester in ga zdaj uporabljam ko pa zmanjka bom kupila. pol sva šli shopping, ker ven ob tej uri več ne grem ven (direkt v shlajen avto, parkiram v parkirni hiši in tako enako nazaj dam). Ob 12h je pojedla svoj avokado in zdaj aja v dnevni sobi v ležalniku. Sem dala klimo na 24 stopinj. Kako pa kaj ve s klimo doma? Na kok mate naštimao temperaturo? A vam skoz laufa AUTO, da vzdržuje željeno temperaturo al jo kaj ugašate vmes? Sem pa kupila nov ful močan palični mešalnik, Braun, noro kok dobro laufa. Sem imela enega starega in mi je danes crknil, ko sem pasirala hruško in marelice za zajtrk... ja potem sem pa mogoče jaz ravno to kupila - edino od Eucerina posebej za otroke, ki jo imajo v lekarnah. Sem malega že namazala in mi je ok. Sej pravim, samo škoda, da se tudi ne razprši, ampak je občajno doziranje. Mi doma nimamo klime, tako da je kar je. Se mi zdi tako bolje, kot če bi imela klimo in potem ko greš ven in noter, malček preveč podleže tem razlikam? Vsaj tako pravijo za odrasle, pa menda je pri malčkih tudi podobno - pri nas v službi so v prostorih kjer je klima sodelavci ves čas smrkavi in prehlajeni? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] kdo bi vedel, kaj je bolje. No, k sreči je stanovanje dovolj zračno in do sedaj še ni bilo prevroče - notri smo pa od lanskega avgusta. Upam, da ste se imeli fajn na RD :)
|
|
|
|