Lucka1 -> RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del (7.6.2009 22:11:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 Lučka - proti komarjem sem kupila malo zadevico na baterije, ki oddaja neke frekvence ki so nadležne komarjem, v Sparu, stane okrog 6.-, bom imela doma in tud v vozeku, pač povsod, kjer bo treba. Mi smo čez vikend vedno okoli, imam skuhano in hermetično zaprto ter ohlajeno hrano, ki jo nato pri mami, tašči... pogrejem in ponudim, tudi sadje, zelo malo prakticiram kupljenih kašic, bom pa več na morju sigurno. Tudi mlečne kašice pri kolegih na obisku naredim, imajo tudi male otroke, vzamem pač s seboj vse. Alino bomo namočili v morje sigurno, sicer sem pa kupila mali čolniček za napihnit in jo bomo vozili po morju, mi bomo pa poleg plavali, dobra rekreacija in veliko zabave (obvezno s kapo na glavi in majčko). tejčika hvala za odgovore....a potem imaš pač hladilno torbo s sabo? pač nekaj, kar drži hladno? ja, sej podobno prakticiram jaz, kadar imam kje pogret. Gremo pa drug teden na morje in tam si ne predstavljam pogrevat, če se nekam odpravimo za cel dan v naravo na plažo, hladna zelenjava mi pa ne potegne....lahko pa poskusimo, mogoče mu bo všeč.
|
|
|
|