|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
22.5.2009 22:27:25   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

zdaj namesto da bi zaspala ona trenira in ko jo dam spati na hrbet se takoj obrne na trebuh in tečka, ker je tako zaspana, da ne more več glave pokonci držat, ampak se ne da....trmasta za popuser posted image ...

To se je prejšnji teden dogajalo pri nas in sem skoraj popuser posted image , ker sem ga šla v 10 minutah vsaj 20x obrnit nazaj na hrbet user posted image  Sedaj ga ne dam v posteljo niti pod razno ne, dokler ni na polno zaspan in se mu ne da več obračat. Sem ga pa že večkrat sredi noči zalotila, da je spal na boku user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 76
22.5.2009 22:37:16   
Tejčika29
Dan je minu kot bi trenu, zjutraj sva bili s kolegico in njeno malčico po nakupih v citycentru, popoldne pa smo bili pri mojih doma na čveku in se igrali na dekci na travi, dokler ni začelo pihat kot noro, no tu je prej padlo čisto malo dežja za 5 minut, delalo se je pa tako kot da bo sodni dan...

Jutri pa v mesto, pa k tašči na kosilo in cartanje, sprehodi, v nedeljo biciklat in na piknik v Dramlje h kolegom, uh pestro bo, ravno zato imama rada poletje, ker so vsi zunaj in dogaja dogaja...

Lep vikend vsem, nočko, grem kauč peglat kot ponavadi, zdaj vsaj ne zaspim več pred TV kot včasih.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 77
22.5.2009 22:49:10   
gogabojan
Čer punce.

Zdaj ste pa me na FB res v smeh spravile.

Ja hvala za komplimente.

Majhno razlago:

7)  Kaj najraje gleda??? a)  Nadaljevanke b)  Grozljivke user posted image c)  Celavi se vuku za kose d)  Mehiske nadaljevanke e)  Nic od navedenega
Najraje gledam svojega kako mi pleše striptiz, zato nič od navedenega. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Drugač pa ja grozljivke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 78
23.5.2009 6:10:52   
afnica mala
Dobro jutro

user posted image  za vas. Zame pa kak aspririn, da preženem user posted image .
Sem  mislila 1 kozarec šampanjca spit- zvečer, zunaj, ob knjigi, so prišli sosedovi, pa je blo čist preveč.
Sem mislila likat- pa ne bo šlo.

midve greva bratračka gledat kako laufa, pa mogoče ta drugega kako fuzbal igra, popoldan pa v gužvo v BTC. Jutri bomo pa domauser posted image - komaj čakam-zunaj na dekci. Sam nekam bomo šli na kosilo.

krema za sonce- mustela faktor 50

lep vikend

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 79
23.5.2009 6:47:25   
Dream
Dobro jutro!

Ooooo, kaj pa je to? Včeraj ni bilo nič nočnega čvekanja? Je vpliv prihajajočega mlaja že popustil? user posted image user posted image user posted image

No, meni je uspelo zaspati v dnevni sobi, sem imela zvečer spet bolečine zaradi user posted image  Joj, kolk je blo luštno, dokler tega ni bilo!!! Danes gremo spravljat drva, popoldne bom verjetno čist fuč, tako da me bodo spet vse cunje počakale na jutri, ko je nedelja user posted image  Ja, kondicijo imam menda samo še v jeziku zadnje čase user posted image  (in prstih, da lahk tle trosim bedarije)

Lep vikend vam želim, imejte se skrajno lepo in se posvetite svojim dragim možičkom ali partnerjem, otročkom pa že tako ali tako posvečate preveč pozornosti user posted image

Sončna krema Lavera Sun 20 sensitiv

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 80
23.5.2009 6:54:18   
jolly123
jutro! Jaz sem pokonci od pol petih, ker je Tajko neki stokal, sicer je njemu uspelo podaljšat do pol šestih samo meni nažalost ne. Moj pa še kar drnjoha user posted image
Danes mam pa frizerja juhuuuuu user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 81
23.5.2009 7:06:05   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

sem imela zvečer spet bolečine zaradi user posted image  Joj, kolk je blo luštno, dokler tega ni bilo!!!

še enega user posted image si zmislita, pa ne bo več user posted image spet za nekaj časa. boš spet user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 82
23.5.2009 7:11:19   
laknerš
jest uporabljam sončno kremo od Justa.

Neposredna povezava do sporočila: 83
23.5.2009 7:42:46   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Mi še nič ne uporabljamo, razmišljam pa že v tej smeri, ker je že zjutraj močno sonce. Sem se pa pogovarjala s kolegico, ki je farmacevtka in mi je rakla da je krema faktor 25 isto kot faktor 50user posted image ...nima baje nič več notriuser posted image ...ne vem no, tako je rekla

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 84
23.5.2009 7:46:34   
iraira
Drugače pa dobro jutro no!

Moja pika se je zbudila okoli 2h in sva bedeli do 4-ih. Brez joka in tečkanja, ampak ona se je pogovarjala in vrtela itd.user posted image . Spila malo čaja in malo mlekeca ter okno sva odprli na stežaj...potem je pa počasi zaspala nazaj....samo jaz nisem mogla, ker sem bila čisto zbujenauser posted image

Danes gremo pa k moji babici in dedku user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pa še sestrična bo tam s svojim avgustovčkom...obeta se nam pester danuser posted image  user posted image  user posted image .

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 85
23.5.2009 7:54:12   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

sem imela zvečer spet bolečine zaradi user posted image  Joj, kolk je blo luštno, dokler tega ni bilo!!!

še enega user posted image si zmislita, pa ne bo več user posted image spet za nekaj časa. boš spet user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TOO SOON!!! Grem js rajši v akcijo za kontracepcijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 86
23.5.2009 7:55:45   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Mi še nič ne uporabljamo, razmišljam pa že v tej smeri, ker je že zjutraj močno sonce. Sem se pa pogovarjala s kolegico, ki je farmacevtka in mi je rakla da je krema faktor 25 isto kot faktor 50user posted image ...nima baje nič več notriuser posted image ...ne vem no, tako je rekla

To sem jaz isto izvedela - baje da je tisto samo nek lari-fari. Kremo sem uporabljala samo na morju, počasi bo treba tudi doma, ker pač ne moreš mit non-stop samo v senci.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 87
23.5.2009 8:57:30   
mbd0411
Jutro!
Mi pridno spimo vso nočuser posted image user posted image user posted image user posted image
No,jaz ne,ker ga hodim pokrivat,pa obračat po novem.Kadar ima priliko se obrne na trebuh.Sicer ponoči ne,le na bok se obrne,ampak preden zaspi mi vso posteljico razmeče,ko grabi po stvareh in zjutrajuser posted image
Danes me čaka čiščenje,likanje,pranje...Aha,sem si kupilaa nov sesalec i zdaj tako sesamo vsi,še moj ga zalaufauser posted image Je pa tudi na mokro sesanje in to bo danes.user posted image Še avto pride na vrsto,pa vzmetnice...Tile globinci so res zakon.Moram še poštudirat kaj dat noter,da bolj diši.
Imejte se lepo.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 88
23.5.2009 10:15:37   
Dream
Mbd0411 sej veš, ne - če ti bo kej preveč časa hodilo, lahk prideš s sesalcem še k meni user posted image  Kterega sta kupila?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 89
23.5.2009 12:37:01   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

lovely ... a si mi poslala mail al si pozabila? ;)  nč dobila ...user posted image

Hej, pol ko si mi poslala sms sem ti takoj poslala. Zdaj pa res nič jasno. Ti bom prav pokazala sent items ko prideš.

Lovely

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 90
23.5.2009 12:50:37   
Lovely
Dan,

krema za sončenje: najprej sem kupila Mustela 50, potem a mi je P povedala za novo Eucerinovo kremo za otročke, ki nima faktorja temveč neke delce, ki ostanejo na koži (ne grejo v kožo) in odbijajo sončne žarke. Je pa mali minus, da se ne vtre čisto v kožo, malo ostane belkasto gor a mene to ne moti. Mi je dala tester in ga zdaj uporabljam ko pa zmanjka bom kupila.

Spanje: Inya pa zvečer ko gre spat pa do ene 2h, 3h lepo spi. Pol pa začne. Obračanje, stokanje, duda, pol pa samo v jok. In se ne umiri dokler se ne pocarta. Ko nimam več energije si jo nesem k sebi v posteljo, ker enostavno ne morem več.

Me2 sva sami, mami je prespala pri meni in mi dopoldne pomagala pri likanju user posted image . Pol sva šli shopping, ker ven ob tej uri več ne grem ven (direkt v shlajen avto, parkiram v parkirni hiši in tako enako nazaj dam). Ob 12h je pojedla svoj avokado in zdaj aja v dnevni sobi v ležalniku. Sem dala klimo na 24 stopinj. Kako pa kaj ve s klimo doma? Na kok mate naštimao temperaturo? A vam skoz laufa AUTO, da vzdržuje željeno temperaturo al jo kaj ugašate vmes?

Sem pa kupila nov ful močan palični mešalnik, Braun, noro kok dobro laufa. Sem imela enega starega in mi je danes crknil, ko sem pasirala hruško in marelice za zajtrk...

Nič, čez kako urco bo moj moži doma, pol ob cca 17h gremo pa na en prvi rojstni dan. Lepo se imejte s svojimi družinicami.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 91
23.5.2009 14:45:21   
Pšemek
Se moram pofočkat v novem delu...

Moja dva srčka trenutno počivata, jaz pa hop na RR po dolgem času...

Sej ste verjetno na FB vidle, so nam v teh dneh zobki zrastli. Obe enkici. Najjprej ene, čaz dva dni pa še druga.

Vidim, da je spet na tapeti spanje. Se tudi pri nas dogaja, kar je opisala Lovely. Zvečer zaspi in se že čez kakšno uro z jokom zbudi in se ne umiri drugače kot da jo k sebi vzamem. Vaja se ponovi še enkrat sredi noči, vsak dan ob drugi uri in jo moram v posteljo vzeti, da spet zaspi, čene je jok do onemoglosti. Včasih pa samo zajoka, ji dam dudo in naprej spi. Včasih pa sploh dude ne rabi. Kdo bi jo razumel user posted image  Sej bo minilo...

klima - jaz jo zalavfam samo takrat, ko je res neznosno. Sicer bolj luftam, da je svež zrak. Klimo ponavadi vklopim, ko greva do na gugalnico, da se ta čas malo ohladi, jo dam na turbo. Temperaturo imam naštimano na 24° ali 25°.

Tak, pozdravila sem vas, malo pokomentirala, zdej me pa perilo čaka...

Uživajte... pa-pa

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 92
23.5.2009 17:45:53   
jolly123
Moj je danes smrčal do devetih, pol sem pa znorela in sem bila pri frizerju 4 ure, taj mu valda ni spal več kot pol ure ker ga ni znal uspavat, pridem domov tamal v nulo tečen čist zaspan, ves vesel ko me je videl, je pripuzal do mene, ko je prišel k meni v jok toooook zaspan. Moj neki začne da on gre na en piknik, pa sem rekla, da ne, da grem kao ven, čeprav nisem bila nič zmenjena, če se mi ne bi tamal tok msilu bi šla še tisto sekundo, tko sem mu pa še za jest naredila in ga dala spat in šla sama na kosilo v Mercatorja, potem pa še na en sok in sladoled. To je bilo pa to, on pa že cel dan Tajkota čuva user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Kako pa kaj ve s klimo doma? Na kok mate naštimao temperaturo? A vam skoz laufa AUTO, da vzdržuje željeno temperaturo al jo kaj ugašate vmes?

Mi doma nimamo klime, ker mamo ful hladno v stanovanju. Lansko leto smo recimo imeli celo poletje tam od 20-22. Zdaj imava z astopinjo višje se pač pozna da toliko več kuhamo itd.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 93
23.5.2009 19:24:44   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Moj je danes smrčal do devetih, pol sem pa znorela in sem bila pri frizerju 4 ure, taj mu valda ni spal več kot pol ure ker ga ni znal uspavat, pridem domov tamal v nulo tečen čist zaspan, ves vesel ko me je videl, je pripuzal do mene, ko je prišel k meni v jok toooook zaspan. Moj neki začne da on gre na en piknik, pa sem rekla, da ne, da grem kao ven, čeprav nisem bila nič zmenjena, če se mi ne bi tamal tok msilu bi šla še tisto sekundo, tko sem mu pa še za jest naredila in ga dala spat in šla sama na kosilo v Mercatorja, potem pa še na en sok in sladoled. To je bilo pa to, on pa že cel dan Tajkota čuva user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely
Kako pa kaj ve s klimo doma? Na kok mate naštimao temperaturo? A vam skoz laufa AUTO, da vzdržuje željeno temperaturo al jo kaj ugašate vmes?

Mi doma nimamo klime, ker mamo ful hladno v stanovanju. Lansko leto smo recimo imeli celo poletje tam od 20-22. Zdaj imava z astopinjo višje se pač pozna da toliko več kuhamo itd.

Jolly, svaka ti čast user posted image user posted image user posted image  Naj še on malo poskusi, kako je bit cel dan z otrokom, pa da je povrhu vsega še malo tečkast! Res si faca, da si to naredila!

Klima je pri nas isto kot pri vas - je ne potrebujemo (zaenkrat), poleti pa dosti kuham zunaj.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 94
23.5.2009 19:39:02   
laknerš

Klima je pri nas isto kot pri vas - je ne potrebujemo (zaenkrat), poleti pa dosti kuham zunaj.

O kul!!!! Kje pa?A na žaru pečeš?

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 95
23.5.2009 19:58:58   
jolly123

Jolly, svaka ti čast user posted image user posted image user posted image  Naj še on malo poskusi, kako je bit cel dan z otrokom, pa da je povrhu vsega še malo tečkast! Res si faca, da si to naredila!

Ma sej bi mu morala pustit da naj ga uspava in nahrani še tako tečnega, samo se mi je tamal res smilil, ko me je videl je bil tako vesel. Pol pa takoj roke stegovat in jokat in se me oklepat, da ni šlo drugače kot da ga dam spat...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 96
23.5.2009 20:24:46   
mbd0411

Mbd0411 sej veš, ne - če ti bo kej preveč časa hodilo, lahk prideš s sesalcem še k meni user posted image  Kterega sta kupila?

Ja,jauser posted image user posted image user posted image ,zdaj ni problema.user posted image user posted image user posted image
Od Philipsa je. Meni je super pa še cena ni previsoka za moj žep.
No evo slikca

user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 97
23.5.2009 20:27:43   
mbd0411
Drugače je pa Nika danes malo ati pazil in kako user posted image jima je uspelo,da ga skozi voziček sonček opeče?? Saj ne veliko a rokice ima rahlo rdeče...Po moje sta po vrtu brez vozička špancirala.Ni sile,samo se pozna no.Je pa tečko malo še manjka pa bo drugi zobek.
Zdaj pa pleza po postelji namesto da bi spal.user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 98
23.5.2009 20:44:24   
ticamica
zdravo oktobrke,
vsem hvala za odgovore glede hranjenja - mi bomo zdaj tud začeli uvajati malico (do sedaj smo bili le na treh obrokih GH, vmes pa xxx krat joškauser posted image
vas je fajn brati, čeprav pri nas ni prav velik časa...uživajte še naprej!!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 99
23.5.2009 21:39:10   
corti
Čeeeerrr!

Se vam morm malo javit, ker me je Janja zadnič na srečanju kar malo okarala...da sem vas kar zapustila user posted image user posted image ...no res je....pač se mi je zdej kar nekaj stvari dogajala in enostavno nisem imela časa pokukat sem! Ma se vam opravičujem.....bom zdaj bolj pogosto odila gor...si bom e vzela neaj minut in vas malo prebrala pa bo ...a ne!

No prvo Janja za seznamček....pri prejšnjem pregledu je imela Hanna 7800g in 69 cm. Naslednji pregled pa imamo 5.8.!

Nisem vas nič šla za nazaj bratuser posted image ...ampak upam da pa vam od tu dalje sledimuser posted image user posted image .

(odgovor članu ticamica)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Paket presenenja
nada56

Bi zlahka kupili zase ali komu drugemu paket presencenja v vrednosti npr.15 eur s poštnino vred?

Da, 15 eur ni veliko za cel paket (20%)

Da, rad imam presenečenja (6%)

Da, če bi vedel, da dobim ok zadevo (33%)

Da, vsec mi je, da je poštnina že všteta (4%)

Ne, ker nimam rad presenečenj (7%)

Ne vem, bi premislil, tudi 15 eur je denar (31%)

Število vseh glasov: 142

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!