Joj-joj!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

chips -> Joj-joj!! (19.5.2005 8:36:48)

Živjo puce prosim pomagajte mi.Danes zjutraj sem se zbudila sem komaj pogoltnila slino .Mandelje imam skoraj takšne kot pinkponk žogica.Grl me full peče,in mislim da me je začelo malo kuhati,ravnokar si merim vročino.
Kaj pa naj sedaj,katere tablete lahko sploh jem v nosečnosti.Nebi rada da bi bilo kaj narobe.
No tempertura na termometru kaže 37,6°C.
Moj zdravik pa dela danes popoldne.
Pomagajte mi prosim..
:muca:

AKŠ -> Joj-joj!! (19.5.2005 8:44:20)

veliko čaja, pa samo lekadol - žal nič drugega (sem bila dober teden nazaj na istem)

Sugy -> Joj-joj!! (19.5.2005 8:56:13)

lekadol vzemi, če bo vročina narasla na 38 stopinj. Veliko tekočine, čaja, pa počivaj. Za grlo pa lahko vzameš Granobil ali pa Panthol.

Lana_s -> Joj-joj!! (19.5.2005 9:20:20)

Za grlo vzami Granobil, mene je v dveh dneh nehalo bolet.

Rozalija -> Joj-joj!! (19.5.2005 9:30:48)

Men je moja os. zdravnica rekla, da lahko le islamint vzamem za grlo.

Drgač pa sem spila kozarec mrzlega piva in je isto pomagalo.... vse ostalo pa pač ni.

Aleksandrin -> Joj-joj!! (19.5.2005 9:42:33)

Pazi se!
Tudi pri meni se je tako začelo, čisto nedolžno, po dveh dneh pa me je zvilo. Preventivno pojdi do zdravnika, meni je na koncu odkril vnetje na pljučih in mi dal antibiotike.
Nasvet: nič ne delaj na lastno pest/ presojo, pa veliko pij.

Hitro okrevanje :sloncek:

Meceno -> Joj-joj!! (19.5.2005 12:54:25)

Se strinjam , niče ne delaj na lastno pest .
Jaz sem pristala v bolnici , saj se mi je vročina naslednji dan povišala iz 37,7 na 40,3 , in pristala v bolnici , Sicer mene ni bolelo grlo , niti viroze nisem imela oz mi niso ugotovili kaj natančno je bil vzrok . So bili slabi izvidi ;
kri in voda .

Pij pa veliko tekočine , to moraš .

Lp Meceno

Stran: [1]