|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hvala punce
19.5.2005 7:37:54   
simonas
Včeraj je bila tu gor prava zmeda, tako da se vam nisem niti utegnila zahvalit za vse čestitke in lepe želje...:rozica: Pravi :angel: :angel::angel: ste.

Sicer še sama komaj verjamem da je res in zato sma se s :love: odločila, da povema samo mojim doma, ostali pa bodo zvedeli kasneje, ko bo čas za to. Ne bi namreč rada, da starši od :love: zvedo kje drugje kot od mene, pa tudi za šefa ne bi bilo prijetno, če bi kje drugje slišal. Doma pa bom morala povedat, da se izognem težkemu delu in ker je moja mama preveč dober detektiv, da bi jo napetrigala.

Kljub temu da ne morem verjet, pa sem se že včeraj naročila na pregled. Moja G dela prvi pregled komaj v 12 tednu, ampak pol že more tako bit...

Vse ki hočete vedeti, kakšne znake bi naj imela, naj vam povem, da jih še iščem. Mogoče malo več odhodov na WC in malo boleče prsi, drugače pa nič kaj posebnega (razen močne želje po pizzi prejšnji teden). Aja, priznam še to, da sem včeraj zaspala ob 21h pred televizijo:ups:, kar se mi ni zgodilo že lep čas... Ampak do včerajšnjega dne, pa sem bila tako rekoč brez znakov... Prvi je bil izostanek :hudicek:

Upam, da sem vam kaj pomagala. Zdaj pa moram čuvat :duda:, da ji ne bodo kake muhe hodile po glavi in da se me bo držala vseh 9 mesecev.

Imam pa eno vprašanje, če mi zna morda katera povedat. Ali bi se morala res izogibat :sloncek::sloncek::sloncek: prve tri mesece. Maternični vrat imam namreč precej nizek. Če katera ve ji bom zelo hvaležna za odgovor.

Skrajno lep dan vam želim...

Simona:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   hvala punce
19.5.2005 7:43:47   
Maša26
Simona, še enkrat :bravo::bravo::bravo:!

Se spomnim ja, ko si napisala glede pizze in takrat sem pomislila, ˝nosečnice si včasih zelo zaželijo posebno vrsto hrane˝ :)-:)-:)-:)-

Čuvaj :duda: in uživaj v 9nebesa!!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   hvala punce
19.5.2005 7:46:01   
Udb
simona, še enkrat iskrene čestitke!!!!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Kar se :sloncek: tiče - meni je moja G svetovala, naj se vzdrživa za nekaj časa - v 7.t sem imela namreč nekaj rjavkastega izcedka....no, pa saj so slabosti poskrbele, da mi itak ni bilo do sexa!! ;) Po moje - če vama paše, pa malce bolj nežno - lahko. Če pa bi prišlo do kakšnih izcedkov...potem pa vzdržnost!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   hvala punce
19.5.2005 7:47:13   
Linda25
In so bili veseli, ko sta jim povedala? Kako so odreagirali.

Komaj čakam, da vidim obraze najinih staršev, ko jim pova povedala, ko bova :nosecka:?

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   hvala punce
19.5.2005 7:51:46   
simonas
Nisem še povedala, ker jih včeraj ni bilo doma, po telefonu pa nisem hotela povedat, tako da jim bom danes. Bom povedala jutri kaka bo reakcija.

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   hvala punce
19.5.2005 8:46:04   
larisa
Simona, jaz pri vsej včerajšnji zmedi nisem mogla čestitat, zato danes:
Četitam tebi in tvojemu :love:, sedaj se pa čuvaj in razvajaj sebe in svojega :duda:!!!
Ostani z nami!!!
:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   hvala punce
19.5.2005 8:58:06   
TANTRA
Iskrene čestitke, ker zaradi zmede na rr nisem uspela čestitati. :bravo::bravo::bravo::rozica:
Mislim, da se ni potrebno izogibati :sloncek: v trenutkih, ko ti zapaše in če te nič ne boli. Veš, v prvih mesecih je bebica še toliko mičkena, da se ji ne more nič narediti pri :sloncek:. Če pa bi imela izcedek pa takoj k ginekologinji. Sicer pa se bosta navadila, da bosta bolj nežna, bolj kot bo trebušček rastel. Pazi nase :angel:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   hvala punce
19.5.2005 9:30:09   
mujcek
ČESTITAM :bravo::bravo::bravo:

Tudi jaz sem imela takoj na začetku zeloo veliko željo po pizzi; to je verjetno eden izmed znakov;:)- ko sem jo pojedla pa naprej ni bilo več te želje :)-

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   hvala punce
19.5.2005 10:41:36   
PiaM
Vse smo tako vesele zate, da je joj.Včeraj sem odprla RR, pa je bilo polno nekih tem, pol pa mi je vse izginilo, pa nisem vedla ali sanjam ali je res...
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Pogovori se z G, kar se :sloncek: tiče, če imaš kake težave, če ne, pa dajta malo bolj nežno :sloncek:, da boš bolj mirna...;) :miska::angel::metulj:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   hvala punce
19.5.2005 11:39:34   
tinkamiška
Simonas čestitam še ekrat:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Res sem vesela zate!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::)

Po mojem je boljše, da počakaš z:sloncek: do prvega pregeleda, da te ornk preučijo:)-. Jst sem sicer mela pregled že veliko prej, sem imela že dva in na tadrugem je G rekla, da lahko:sloncek: ampak bolj nežno, nimam pa nizko ležečega MV. Tako, da boljše da počakaš do pregleda. Pa sej ti pomojem zdej tako ne bo pasalo, sploh potem, ko te začopati slabost:)-

Ti želim lepo in mirno9nebesa in potem veselo cartanje s svojim:duda:!!!

Tinka

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   hvala punce
19.5.2005 15:09:39   
anadejka
Hoooo Simonca,tut jest ti še nisem čestitala.Kok lepo ejjj,na srečanju smo bli skupaj pa se nam tut sanjal ni da se med nami skriva še ena nosečka:bravo::bravo::bravo::bravo:

Draga naša Simonca,želim ti veliiiiiiko zdravja,srečne in polno veselja ob pričakovanju!!!:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Bodi srečna in veliko se smej!!!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?