Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Plavalni jopič Konfidence 23.5.2009 17:46:52
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
evo, mi smo bili ravno včeraj na morju in sem gledala enega fantka , ki je imel podoben brezrokavnik in sem si rekla, da je to super zadeva...in iščem nekaj podobnega- no imam pa en pomislek-in sicer neopren- to pomeni, da je zadeva bolj kot ne ves čas mokra in mrzla- naša namreč ni nikoli več kot 10 min na suhem torej bi bila ves čas "mokra" ker zadeva ne bi imela časa, da se posuši (tisti fantek je imel "plastičen" brezrokavnik na sistem kot rokavčki, pa je bilo suho v 2 minutah)- ok, vem, da je koži manj prijazno, ampak naša še neoprenskih copat za v vodo noče imet mokrih na nogi-je raje bosa, kaj šele brezrokavnik... edino to je moj pomislek, sicer mi je pa ful všeč...
|
|
RE: Plavalni jopič Konfidence 23.5.2009 17:54:00
|
|
|
|
rija
|
neopren je moker, ni pa mrzel.....meni so recimo grozne one ala next kopalke v celem, z rokavi in hlačnicami.....tisto pa je mokro IN mrzlo....brrr.... tale jopč pa zgleda fajn....primoza....poročaj po prvem preizkušanju..... moj mulc mal rešilni jopič, samo je tisto čito predebelo in ni udobno.....tale mi je na prvi pogled boljši.....
|
|
RE: Plavalni jopič Konfidence 23.5.2009 18:18:16
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
naša je pri 3l itak nagec na morju- samo neopren je pa meni mrzel, ne morem pomagat, ampak potapljaška obleka je meni mrzla, četudi mi lahko 10 teoretikov reče, da se voda znotraj obleke segreje na telesno temperaturo, se meni ne zdi tako, potem pa to povežem z otrokom, pa dobim dvome...
|
|
RE: Plavalni jopič Konfidence 23.5.2009 18:22:53
|
|
|
|
rija
|
idi enkrat na en potop....pa boš videla, da temu ni tako..... pusti teoretike, spraksiraj....
< Sporočilo je popravil rija -- 23.5.2009 18:23:41 >
|
|
RE: Plavalni jopič Konfidence 23.5.2009 18:31:46
|
|
|
|
Anonimen
|
ČebelicaMaja ... sem bila na Soči na raftingu in smo imeli oblečene neoprene ... verjemi mi, ful je topel . Prvo minutko, ko so nas pometali v vodo, sem mislila, da bom kar umrla ... samo tista plast vode, ki pride med neopren in kožo se ful hitro segreje in te ščiti. Tak da po začetnem šoku, smo potem plavali v mrzli Soči, kot da je termalni bazen .
|
|
|
|
RE: Plavalni jopič Konfidence 23.5.2009 21:23:02
|
|
|
|
Primoza
|
Ta jopič, ki smo ga naročili mi ima notri odstranljive plovce, kar pomeni, da se ob postopnem odstranjevanju vzgon jopiča zmanjšuje. Ni pa to rešilni jopič, ampak le pripomoček za učenje plavanja.
|
|
|
|
RE: Plavalni jopič Konfidence 23.5.2009 22:22:03
|
|
|
|
rija
|
grem jutri v decathlon, pa bom pogledala ali se da tudi pri tem.
|
|
RE: Plavalni jopič Konfidence 23.5.2009 22:43:13
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika ČebelicaMaja ... sem bila na Soči na raftingu in smo imeli oblečene neoprene ... verjemi mi, ful je topel . Prvo minutko, ko so nas pometali v vodo, sem mislila, da bom kar umrla ... samo tista plast vode, ki pride med neopren in kožo se ful hitro segreje in te ščiti. Tak da po začetnem šoku, smo potem plavali v mrzli Soči, kot da je termalni bazen . no-točno tako je bilo pri nas- le da je bila moja "notranja voda" še vedno ledena in sem se temu primerno tudi prehladila ... sej ne rečem, da ni pomagalo, da smo lahko plaval, je bilo pa še zmeraj za pop... ledeno- verjetno pa, da smo imeli kake prastare obleke, ker lepe glih niso bile ... kakorkoli, bom vesela, če bo kdo kaj napisal, ko ga bo sprobal
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?