|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kamping
21.5.2009 11:07:31   
Babaloo
Prosim za namig za kakšen fajn kamp- tam nekje do Zadra- z veliko sence in seveda plažo za majhne otroke.
Pa da ni prevelik, ampak kak manjši- privat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kamping
21.5.2009 12:02:01   
susica
V okolici Zadra imaš kamp Porat (otok Ugljan), v zadru greš na trajetk!
super kamp, privat, urejem, plaža je betonska je pa 2 minutki vstan narejen spust za čolne, kjer so drobni kamenčki ampak ta splust ni v uporabi tako da je idejalno za otroke, sicer jim je pa po opažanju bolj všeč beton kot kamenčki (pika).

http://www.megaone.com/campporat/

slike se stare kamp je zdaj še bolj urejen ja pa večina slovencev v tem kampu, v delo kjer stoji naša prikolica smo večina samo mariborčani in ptujčani!

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.5.2009 12:03:28   
Lunca1
Blizu Zadra je tudi kamp Zaton. v kampu je senca, plaža je mivka. Ali pa Straško pri Novalji na Pagu. Mi pa hodimo v Čikat na Lošinju.

(odgovor članu susica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.5.2009 12:13:25   
skuštrana
Blizu Zadra je tudi kamp Zaton. v kampu je senca, plaža je mivka. Ali pa Straško pri Novalji na Pagu. Mi pa hodimo v Čikat na Lošinju.

Ja, ampak tole so pa vse ogromni kampi, ona pa si želi kaj bolj intimnega.

Okoli Zadra - Paklenica, imaš tudi kamp Alan, ki je meni full všeč. Je majhne, senca na plaži cel dan, igrala za otroke, animacija za otroke,...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2009 14:40:44   
potepinček
Kamp Filip Jakop (blizu Biograda) - senčka, lepa plaža - super.

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.5.2009 15:29:49   
TiSta
Kamp Baldarin, Punta Križa-na koncu Cresa, odmaknjen, miren, pololvica FKK, lepe plažice!

http://www.camp-baldarin.com/hrv/index.php?k=baldarin&s=kamp

Moja škratka Nace 3.12.07 in Bine 7.1.2010

(odgovor članu potepinček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?