Dabroston - Duophaston (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

MAŠKA -> Dabroston - Duophaston (21.5.2009 9:27:11)

Dobila sem recept za tablete Duophaston, kar je enako kot Dabroston. Zdravnica mi je rekla, naj jih grem iskat v Avstrijo. Ampak meni je Hrvaška bliže in ne vem če mi jih bodo dali na ta recept, saj kot berem, je na Hrvaškem Dabroston, jaz pa imam recept za Duophaston.

Alo lahko grem s tem receptom na Hrvaško po Dabroston? Ali bi moralo na receptu pisati Dabroston?

anika87 -> RE: Dabroston - Duophaston (21.5.2009 9:32:36)

Jaz sem jih lani na Hrvaškem kupila celo brez recepta, letos pa mi je rekla, da naj prinesem pokazat izvid, če nimam recepta.
Jaz ne vem za te druge tablete, ampak če je to res to - kot Dabroston, ti jih bojo po moje (pro)dali.

anika87 -> RE: Dabroston - Duophaston (21.5.2009 9:33:56)

Al pa poklič prej po telefonu pa vprašaj, klic te dosti manj stane, kot zastonjska pot[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Zala01 -> RE: Dabroston - Duophaston (21.5.2009 12:21:12)

IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Dobila sem recept za tablete Duophaston, kar je enako kot Dabroston. Zdravnica mi je rekla, naj jih grem iskat v Avstrijo. Ampak meni je Hrvaška bliže in ne vem če mi jih bodo dali na ta recept, saj kot berem, je na Hrvaškem Dabroston, jaz pa imam recept za Duophaston.

Alo lahko grem s tem receptom na Hrvaško po Dabroston? Ali bi moralo na receptu pisati Dabroston?

Sem skoraj prepričana, da ti jih bojo dali brez problema, ker je čisto ista učinkovina, samo drugo ime.

Stran: [1]