MEGY_Patricija -> PA ŠE EN VIC ZA LAHKO NOČ!!!!!!!!! (18.5.2005 22:38:50)
|
:)-:)-:)-:)------ Po Čigav si ti fantek? Oče ne ve, mama pa noče povedati!:)-:)-:)- Pobič,a mi pove kako se najhitreje pridem na elezniko postajo? Seveda, teči morate!:)-:)-:)- Sinček elezničarja se vrne prvič iz ole. Oče ga radovedno vpraa: No kako je bilo v oli? Ena sama goljufija, e na vratih pie prvi razred, notri so same lesene klopi! :)-:)-:)-:)-:)-:)- Zazvoni telefon, mali sinček dvigne slualko, ko se na drugi strani zaslii glas: Ali je očka doma? Ne, ni ga e. Kdaj pa pride? Ponavadi ga prinesejo okrog polnoči. Teta si ogleduje malega nečaka in pravi. e cel fant od fare si, kmalu bo cel oče. Mali odgovori: Ja, tega se tudi mamica boji. Mali koliko je star tvoj očka? Toliko kot jaz. Tukaj nekaj ne bo dralo. Seveda bo. Ko sem se jaz rodil, je on ele postal očka. Očka s tabo bi se rad pomenil na tri oči. Na tiri si najbr hotel reči. Ne, prav si slial, ker bo moral na eno zamiati. Očka je res, da očetje vedno več vejo kot sinovi? Vedno, sinko. Kdo je po tvojem izumil arnico? Thomas Edison. Zakaj je potem ni izumil njegov oče, če je res tako? Lekarnar reče: Tukaj ima zdravilo za očeta. Pred uporabo ga je treba dobro pretresti. Ne bo lo. Zakaj? Oče ima skoraj 100 kil. Tri leta star fantek pri kopanju v kadi preučuje svoja jajčka. ĄMami, vpraa: a so to moji mogani ?" "Ne sine, ne e."
|
|
|
|