zmajaz -> RE: body ne drži pleničke (22.5.2009 19:36:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby pamperske Tudi jaz imam s Pampers New Baby 2 zelo slabe izkušnje - to so bile pri nas EDINE plenice, ki so naši pupi premočile - pa ne samo to, vsakič, ko se je pokakala, ji je blato prišlo ven, tako da sem jo morala po večkrat na dan celo preoblačit. Tako sem bila jezna, da bi te plenice najraje kar neporabljene vrgla v kontejner - totalno so se mi zamerile. Pampers New Baby 1 so bile super, 2 pa živi obup. Super so potem tudi Pampers Active Fit (vijoličen paket), ampak te so potem že od 4-9 kg in pa drage so. Jaz sem pri ta prvi bila najbolj zadovoljna z DM-ovimi Babylove - te nam niso NIKOLI premočile, nikoli nismo imeli vnete ritke, pa še cenovno ugodne so, je pa res, da sem prvič začela uporabljati velikost 4-9 kg, zdaj pri ta drugem imam pa trenutno 3-6, pa sem malo razočarana, ker so tako zelo majčkene, tiste od 4-9 so pa že precej večje in so mu še prevelike, tako da zdaj ne vem, kaj naj uporabljam v tem prehodnem obdobju - Pampers 2 definitvno ne mislim niti probat.
|
|
|
|