Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pleničke za 1x uporabo 19.6.2009 13:37:47
|
|
|
|
Klaudia
|
Anika87 - naša je imela ob rojstvu 4035g pa smo prvo porabili en paket št.2 (pampers newborn iz mullerja), potem pa smo šli na št.3 (leclerc, lidl). Možno da bi šlo tudi takoj z trojko, ampak se mi zdi da dvojka lepše oprime okoli nogic na začetku.
|
|
RE: pleničke za 1x uporabo 19.6.2009 14:16:19
|
|
|
|
baby blue
|
jst bom kupila za začetek en paket pampersk new baby ki so od 2 - 5 kg
|
|
|
|
RE: pleničke za 1x uporabo 19.6.2009 23:44:31
|
|
|
|
anika87
|
Sem šla v DM in dobila zadnji paket Babylove 2-5 kg (newborn), je rekla, da že 3 tedne niso dobili mini Babylove... V skladišču jih je, menda jih dobijo ta torek... Je rekla, da so tudi iz Krškega že hodile v Brežice, ker jih tut tam ni... Čudno, a ne
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.