Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kam po pampers plenice če se špara......... 18.5.2005 22:32:59
|
|
|
|
MEGY_Patricija
|
:bravo::bravo::)-:)-:)-Ja nič punce upam ,da me naute ckurcale .:)-:)-:)-pa tud če sej se mi nau nič poznal:)-:)- Ja tudi jaz pač s tega vidika gledam na vas !!!!!!!!!! JURJA TLE PA JURJA TAM,pa bo ustala za kak kufe,,,,,,,,kaj praute . ZDELE SO U MERKATORJU JAMBO PLENICE KOMAJ 3.555 MISLIM ,DA SO NAJCENEJŠE OD USEH TRGOVIN IZBIRA JE PA ITAK VAŠA ,SAMO GLEDE NA TO ,DA SO TRGOVINE VSE SKORAJ NA KUPU SE PA SPLAČA IT MALO NA SPREHOD......
|
|
|
|
Kam po pampers plenice če se špara......... 18.5.2005 22:38:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Če so vse na kupu, bo bolj kratek sprehod :ups:
|
|
|
|
Kam po pampers plenice če se špara......... 18.5.2005 22:44:17
|
|
|
|
MEGY_Patricija
|
J a taka je ta svar ja .odvisno kje si doma, moja kolegica všasih pru grem u CELJE mal na sprehod.......Pa tud nima tuk blis .......ja včasih se pa vseen splača pa dud če je mal geš pa umes še na kufe pa je pol dneva ukol.....:)-:)-:kuza::kuza::kuza::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Kam po pampers plenice če se špara......... 18.5.2005 22:46:00
|
|
|
|
TaRe*
|
ja,prov no. Pol pa v mercator,če ti tko rečeš..:)-:)-;) Hecam se.Jaz pa kr v DMju kupujem planice.Zaenkrat smo na hlačkah pampers,pa pampers senzitiv..so tabol. smo imeli hude probleme z rito...zdaj smo pa O.K Ne vem pa,če ne bom kar čez mejo šibnla...tam so pa še cenej..:kuza::kuza::kuza::kuza:
|
|
|
|
Kam po pampers plenice če se špara......... 18.5.2005 22:54:19
|
|
|
|
MEGY_Patricija
|
A res, kuk pa tam pridejo, pa so tudi od pampersa????????? MOJ mišek jih ma itak sam za ponoč drugač je pa itak že cajt, da jih, da stran, ma mal potuhe :zmeden::)-ti lumpek, ja ti ti mami:)-:)-:)-
|
|
|
|
Kam po pampers plenice če se špara......... 18.5.2005 22:57:56
|
|
|
|
TaRe*
|
pampers,ja... Če sem si prav zapomnila...2 paketa po 62 plenic pride okrog 5300.Pa še boljše kvalitete so,kot pa te pri nas.:bravo: Sam kaj,ko pa jaz samo govorim,grem pa ne.:(
|
|
|
|
Kam po pampers plenice če se špara......... 18.5.2005 23:31:54
|
|
|
|
MEGY_Patricija
|
Ja kako pa to da so bolše a kič pa kmam pošiljajo al kaj?????????????? Ja kol so pa u dm-i ku prauš da j ih tam kupuješ
|
|
|
|
Kam po pampers plenice če se špara......... 19.5.2005 8:39:38
|
|
|
|
Maxica
|
V Intersparu so Pampers Jumbo pack 3989 sit, če pa kupiš 2 ali več kos, pa pride en kos 3499 sit.8)
|
|
|
|
Kam po pampers plenice če se špara......... 19.5.2005 8:40:24
|
|
|
|
pravljica
|
kakšne so pa tiste v Mullerju? sem jih zadnjič gledala, pa se nisem mogla odločit zanje, ker nisem nič slišala ali brala o njih...pamperske (2-5kg) 28 kom je blo 1500sit, one so ble pa 1200
|
|
|
|
Kam po pampers plenice če se špara......... 19.5.2005 9:14:20
|
|
|
|
Pupica
|
lej jaz sem jih drugače v M;uelleerju kupovala. pa ne zarad dnara pač pa zarad kvalitete. sej če moraš malčka 2x na dan prebleč tut rabiš prašek a ne? No ker mi je pa Villach bližje sem kupila kr v avstriji v dm-ju 2 jumbo paketa (124 plenic) za 20€. Pa še kvalitetner so ker so nemške. lp:rozica:
|
|
|
|
Kam po pampers plenice če se špara......... 19.5.2005 9:51:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Fine nemške :)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?