ssevin -> RE: Konec je... (17.6.2009 14:39:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ...Che IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: ...Che Koliko ljudi, misliš, pa je sposobno artikulirat svoje občutke, jih sploh prepoznat kaj šele, da bi se zavedali njihovih vrzokov??? Očitno zelo malo, pa vzrokov niti ni potrebno iskat, za začetek je dovolj, da samo zineš, da si priznaš problem...sebi in partnerju. Če to nardiš, si nardil dosti..in od tu dalje izhajata, jaz pač nimam občutka, da je Arwenkič to nardil...prej se mi zdi, da ga je ta "problemčič" postavil pred eno dobro preizkušnjo..preizkušnjo ob kateri je spoznal, da nima niti toliko ljubezni in moči, da bi problem rešil..ker verjemi, ženska, ki ljubi ne potrebuje dosti..samo resnico za začetek. In lepo te prosim, ne delat znanstvenih raziskav iz prevar...vsako dejanje ima vzrok, tudi prevara, nič novega. In vsako dejanje ima posledice,tudi prevara, spet nič novega. Vprašanje je edino ali si pi*** po duši ali ne. To je tisto, kar Arwenka in večina drugih razume kot vsakodnevne banalne stvari, za katere imaš občutek, da ti grenijo življenje. Ja res je. Tisti, ki ni izpolnjen, bodo mu banalne malenkosti, vsakodnevne stavrčice grenile življenje, tisti, ki pa je srečen, pa mu definitivno ne bodo. V partnerstvu je edino problem, da stanje enega, vpliva na stanje drugega..kakšno je to stanje pa je zdaj vprašanje. Po moje eno veliko sranje ahahahaha
|
|
|
|