Andra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska [ Andra žal mi je za to tvojo slabo izkušnjo, veš jaz drugače gledam na vse skupaj - meni je pa način študija zelo všeč (končujem 2.letnik Doba, poslovni sekretar, VI. stopnja), le organizirati se moraš med domom, šolo, službo, (vse izpite do sedaj naredila v prvo! ) to da ti zablokirajo dostop pa sploh ni res! (ok, pri Tom končnih testih res, če ni do roka; dostop zablokirajo če šolnine ne plačaš do roka), vse tedenske naloge pa lahko tudi za nazaj opraviš. Tudi, če sem bila na službeni poti, dopustu - vse se je dalo z mentorjem, predavateljem dogovorit. Važn je fer play odnos študent-predavatelj-mentor in nič ni težko. Vsaj jaz sem se z njimi vse zmenila ali javno preko foruma ali pa privat. Takole ti bom rekla, jaz sem zelo dobro organizirana in sem vse svoje obveznosti izpolnila v roku, vse izpite naredila v prvo, ob dveh malih otrocih, zraven zgradila hišo in še napredovala v službi. Moje povprečje je pa 8,7. Je potrebno k temu še kaj dodat? Če s samim sistemom študija nisem zadovoljna, je to moje osebno mnenje. Tudi njihov pristop se mi ne dopade. Kar se pa tiče blokade, jaz z tem nisem imela problemov. Naloge sem oddala vedno v roku, pa tudi šolnino sem vedno plačala v začetku šolskega leta za celo leto. Torej ne govorit nekaj na pamet! Dobo poznam kot lastni žep, saj sem pri njih že pet let (najprej višja, sedaj še visoka). Ja in 5.6.2009 je moj srečni dan, saj zaključim vse obveznosti in oddam vlogo za izdajo diplome. Pa veliko študijskih uspehov!
|