pediater (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

onur -> pediater (20.5.2009 22:07:12)

Zanima me, če kdo obiskuje pediatra v Postojni in katerega, ter kako poteka sistematika npr. pri 3, 6, 9 mesecih. Sama hodim v Sežano, vendar sem nezadovoljna in študiram o prepisu.

bskrle -> RE: pediater (21.5.2009 9:29:17)

Sistematika pomeni tehtanje in merjenje, potem vpr. glede dojenja, napredka v gibanju ... Pa posluša ga.
To zna menda ja narediti vsaka sestra in zdravnik?

onur -> RE: pediater (21.5.2009 9:55:15)

Vem kaj je sistematika. Vendar naš pediater pri pregledu pri šestih mesecih dojenčice ni niti posatvil na trebuh, ne vprašal, če se obrača, ne ali ima kakšne težave itd.

end1 -> RE: pediater (21.5.2009 15:15:27)

pa ti ko greš k P si tiho, boš ja ti povedala, če opaziš kakšno težavo in povprašala če te kaj posebej zanima. 

Katy78 -> RE: pediater (21.5.2009 16:28:55)

Jaz si ponavadi kar na listek napišem vsa vprašanja, ki bi jih rada zastavila pediatrinji in ga vzamem s sabo na pregled. Itak je pa danes na netu toliko informacij o razvoju dojenčka, prehrani itd., da se ti zastavi en kup vprašanj, no, vsaj pri meni je tako.

onur -> RE: pediater (21.5.2009 21:06:17)

Ja valda, da mu zastavljam vprašanja. Halo. Itak na netu tolko zveš, da se ti porodi cel kup vprašanj. Ma ko sem prebirala na med.over.net, kaj pediatrinja vse stori na pregledu, naš niti polovico ne tega. Je pa star 70 let in zasssssssssstarel.

end1 -> RE: pediater (21.5.2009 21:20:16)

ja če ma 70 je res zastarel, sam izkušenj pa ma dosti, kolk dojenčkov je premetal v svoji delovni dobi, pa mu ni za penzijo.

Andromeda -> RE: pediater (21.5.2009 22:36:46)

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Ja valda, da mu zastavljam vprašanja. Halo. Itak na netu tolko zveš, da se ti porodi cel kup vprašanj. Ma ko sem prebirala na med.over.net, kaj pediatrinja vse stori na pregledu, naš niti polovico ne tega. Je pa star 70 let in zasssssssssstarel.

Ja očitno se gospodu zdravniku ne da več delat in le še čaka svojo penzijo...Imam zelo slabe izkušnje s takimi zdravniki (na srečo vsaj s pediatri ne) in ti svetujem, da pediatra čimprej zamenjaš. Našega[sm=duda.gif] vedno lepo pregleda, pa čeprav hodimo tudi v RA, kjer je itak v celoti preučen [sm=smiley36.gif] Aja, pa naša P tudi ni več rosno mlada.

Anonimen -> RE: pediater (21.5.2009 22:42:15)

Zanima me, če kdo obiskuje pediatra v Postojni in katerega, ter kako poteka sistematika npr. pri 3, 6, 9 mesecih. Sama hodim v Sežano, vendar sem nezadovoljna in študiram o prepisu.

Priporočam ti dr. Primc.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

onur -> RE: pediater (22.5.2009 12:11:41)

Priporočam ti dr. Primc.

Kako pa opravlja sistematiko?

Andromeda, ma kaj ko so drugi daleč in se moram vozit.

Veselka21 -> RE: pediater (22.5.2009 15:22:22)

Mi hodimo k dr. Primčevi. Punco vedno sestre stehtajo in zmerijo. Zdravnica pogleda, kako napreduje (zadnjič je dobila kocke v roke, itd) in kaj vpraša, vprašamo pa tudi mi kar nas zanima. Je prijazna in si vzame čas. Ko smo bili prejšnjič v posvetovalnici, je bila ena mama tudi iz Sežane (vem, da ima z hčerko probleme in je zelo zadovoljna, da hodi k tej pediatrinji). Po avtocesti si hitro v Postojni. Je pa vedno treba čakat - no, pri katerem zdravniku, pa ne?

end1 -> RE: pediater (22.5.2009 16:27:45)

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Ja očitno se gospodu zdravniku ne da več delat in le še čaka svojo penzijo...Imam zelo slabe izkušnje s takimi zdravniki (na srečo vsaj s pediatri ne) in ti svetujem, da pediatra čimprej zamenjaš. Našega[sm=duda.gif] vedno lepo pregleda, pa čeprav hodimo tudi v RA, kjer je itak v celoti preučen [sm=smiley36.gif] Aja, pa naša P tudi ni več rosno mlada.

pa ti misliš, da pri svojih spoštljivih 7o -ih g. P ne bi mogel v penzijo, če pa je starostna meja za moškega 63 let.

onur -> RE: pediater (22.5.2009 17:54:50)

pa ti misliš, da pri svojih spoštljivih 7o -ih g. P ne bi mogel v penzijo, če pa je starostna meja za moškega 63 let.

probelm je, ker baje ne najdejo nobenega pediatra

Stran: [1]