Lenck
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Meni bi šel na živce moj partner, ki bi dopuščal, da se po njem vesijo ženske. Resnično. Ker če tega tvoj ne bi dopuščal, se tvoja "svakinja" tudi ne bi vesila po njem. Očitno nimate s takšnimi ženskami izkušenj. moja tašča se je obešala po mojih stricih in mojemu očetu. Pa noben ni rekel besede, nam je bilo vsem nerodno, sploh moškim, ki so ostali brez besed. Kaj naj rečeš ženski, sploh pa moji tašči. So se je pa v velikem loku začeli izogibat. Popizdil je tud mož in ji rekel, naj se umiri. Ko sva midva z možem začela hodit, sem bila presenečena, ko so se njegove kolegice obešale po njem. Ampak jaz znam s pogledom ubijat ali pa spustim kakšno strupeno. Pol se ga pa nobena več ni upala pipnit. Sam to je bilo res na najinem začetku in so mislile, da sem pač še ena, ki bo kmalu odšla. Ko so pa videle, da ostajam, pa je bil mir. Ena od teh je baje jamrala(enemu drugemu kolegu), zakaj se bo poročil, pol je pa celo nam poroko prišla pogledat. Ej....svašta so sposobne nekatere . Sicer je men dol viselo, nobenih scen nisem delala, se mi je pa zasmilila v dno duše To so ful bedaste situacije, ko enostavno ne veš kaj naj rečeš, da ne ispadeš bedak. Žaka, ob priliki ji na samem z nasmeškom reci, da ji boš polomila vse prstke na roki, če se ga še enkrat pipne. S takšnimi baburami se ne da na lep način. Mika, če pa nima dedec toliko jajc, da bi povedal, da mu pobešanje nene babe nanj ni ok, potem pa ne vem, kako ima lahko jajca za kaj drugega. Resno. Ker takole ne le, da izpadeš, ampak si bedak. Saj ne, da to vodi v to, da je potem kriva "ona druga, ****, ki je zapeljala mojega moža", mož, ki je seksal z njo, pa seveda ne, revež, kako pa naj bi se ji uprl, to je jajko nerodna situacija, kaj naj pa reče... Sicer pa, po drugi strani... če bom jaz dovolila, da se kak slini po meni... saj me nihče ne bo grdo gledal, a ne, ker sem pač boječe dekletce... naj to moj fant uredi z drugimi, če slučajno kaj vidi.