KIKI**** -> RE: Puljenje vseh modrostnih zob naenkrat (29.5.2009 13:18:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA Meni so operativno odstranili vse 4 modrostne naekrat + levo zgornjo štirico in desno spodnjo štirico (torej 6 zob naenkrat). Ti zobje še niso bili zunaj - sekali so mi jih iz dlesni- baje niso imeli prostora rasti. Bila sem pet dni v bolnici, kakšen teden je bil prav zoprn, saj sem imela rane s šivi po celih ustih, in močne otekline (bila sem bolj podobna opici kot človeku[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ), ampak preživela sem in potem mi modrostniki nikoli več niso delali težav. No, jaz imam podobno izkušnjo, vendar samo z 4 modrostnimi zobmi, ki še niso bili izraščeni. V bolnici sem bila 6 dni (shujšala sem 7 kg), jedla pa nisem še en teden po odstranjevanju šivov. Odstranili so mi jih zaradi pomanjkanja prostora. Dobila sem pa narkozo (11 let nazaj). Kolikor vem dajejo zdaj največ 2 ven, al pa vsake 6 mesecev po enega. Jaz sem mela več kot 15 šivov in je svinjsko bolelo. Sem pa bila ravno danes spet pri zobarju in mi je pulil 7 spodaj-ojej, sej ni tko grozn bolelo (kljub inekciji), ampak ko je bla tko konjska korenina, da se mi zdi da mam luknjo do konca spodnje čeljusti. Od tega je cca 3 ure, pa zaenkrat še nimam bolečin, upam, da ostane vsaj tako. Saj bo, vem da je hudo, ko človek že naprej ve, da ga bo bolelo, ampak tko pač je.
|
|
|
|