darjussa -> RE: Tetra plenice ali pralne plenice (30.5.2009 18:45:02)
|
Olla... No dolgo časa že berem vse kar je v zvezi z pralnimi plenicami. NAjprej sem zasledila članek v neki reviji in me je to zelo navdušilo...ampak potem sem mislila: ahhh kaj bom jaz nekaj drugače.. Vendar zakaj ne?! Res mi je všeč in sedaj sem zares odločena, da izberem pralne plenice. Za paketek se nisem odločila in sem vzela denar, ki ga bom lepo zapravila za pralne plenice. Sicer sem se dolgo odločala katere (tudi pri teh je že velika izbira) pa so me sedaj navdušile Wonderoos-ke. Upam, da sem prav izbrala...kajti že ob misli na to, da bo moj bebi mel na ritki nekaj naravnega in ne plastike, sem bolj zadovoljna. Tod okoli sicer ne poznam nikogar, ki bi mi jih lahko pokazal oz. tako rečeno demonstriral, pa vendar me moja mami podpira in mi vedno reče, da mi bo ona pokazala kako se stem dela , saj je tudi mene previjala s skoraj takšnimi pleničkami. Edino kar me še zanima, ali lahko že takoj po odhodu iz porodnišnice uporabljam te pleničke, al moram na začetku še tiste tetra (ki so itak isto)?? Ali mi jih 15 zadostuje, kot jih je v tistem paketu "vse v enem"? Kako si pa naj sestavim paket, če bi si kupila pleničke Racman (iz teh se ne razumem najbolje) ? Lepo se mejte in hvala za odgovore tistim, ki mi lahko pomagajo! PS: ...aja Suzikaa, te podpiram! Raje perem kot pa da naredim 2,5 tono odpadnih plenic, pa še na ritko ne dam plastike.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Darja
|
|
|
|