rina22 -> RE: Julijke 2009 - 2.del (14.7.2009 6:28:03)
|
Dobro jutro [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif] Sploh ne morem in ne morem spati.. Danes imam pregled in me je taaaaak strah, da me bo spet poslala v bolnico[sm=smiley13.gif] Jaz pa ne ni šla - ne še[sm=smiley36.gif] Ne vem, kaj se dogaja.. Že komaj čakam, da bom lahko cartala najino punčko, pa me je vedno bolj strah poroda[sm=smiley13.gif] Res strah.. Vem, da to ni dobro, ampak... Joj, sem že kar panična. Me je strah, da bom sred poroda "odpovedala" - da ne bom več zmogla.. tega pa res nočem[sm=smiley19.gif] IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 katrinka - [sm=rozacrtici.gif] ČESTITKE!!!!!!!![sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] To pa je presenečenje[sm=smiley1.gif] Mislim, da bom pa kar jaz zdaj zadnja[sm=smiley36.gif] Tudi jaz čakam vsak dan kakšno špikanje, pa nič.. Aja, edino ena bolečina, ki je v knjigah definirana kot bolečina, ko se ti razmikajo medenične kosti. Tak, da enkrat bo[sm=smiley1.gif] al pa jaz rina... sva imele na isti datum rok z katrinko ... pa je prehitela - pri nas še nič ne kaže... po moje bom čez rok Ja, ja, elevitka, bomo vidli, katera bo zadnja[sm=smiley1.gif] Jaz imam pa rok čez 9 dni, pa se mi včasih zdi, da se bo zdaj zdaj kaj začelo dogajati, pa nič... Tudi jaz mislim, da bom krepko čez rok[sm=smiley1.gif] Kakorkoli že, enkrat bomo vse prišle na vrsto[sm=smiley2.gif] Joj, punce, mene je res tak strah..
|
|
|
|