Belika -> RE: Julijke 2009 - 2.del (13.6.2009 12:28:57)
|
Hehe, Ana dobra si ;)... se pravi, tvoj niti še ne pričakuje, da bo mogoče zdaj zdaj treba iti... Saj ti kar malo zavidam veš... čeprav upam, da bo naš vsaj še 3 tedne počakal... (smo šele 34 teden začeli)... Uau punce a ni bil komaj november, pa december, ko smo čakale na nuhalno, pa bruhale (nekatere), pa ko se nam je zdelo, d julija ne bo in ne bo tukaj... in ko smo videle kake nosečke zu ogromnim bušijam - se nam je zdelo, da je šela cela večnost da bomo tudi me takšne.... In sedaj počasi a vsak dan hitreje... se bližamo našemu dnevu D... še malo pa ne bomo več mogle ponosno razkazovati svetu svojega trebuščka... in še malo pa bomo lahko poduhale naše bejbije, kako lepo dišijo, jih občudovale... Uf... moram nehati pisat, se mi kar učke solzijo.... No raje mi povejte kaj ste kupile za iz porodnišnice? Glede na to da zna biti vroče... verjetno so dovolj samo hlačke in body? (Tako so nam rekli v MŠ - če bo več kot 30 C, ).... drug teden bom kupila kompletek pa da malo vem... (Lahko tudi slikice,da si napasem učke)
|
|
|
|