Svet -> RE: Julijke 2009 - 2.del (8.6.2009 8:02:25)
|
Dobr jutrček, vsem!!! Ja, Češnca, prou maš, še mal, pa bo. Sej bomo zdržale, ampak, če kej tazga kt so pravi popadki že zdej pride (jz bi najraj, da mi voda odteče, k tko vsaj vem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]), nau tud nč narobe. Popadki- ja, ta pravi so na 2-3-min tik pred porodom in trajajo do 60 sek, tko da mi je čudn, da bi mele že zdej prec na tok pogosto...po moje se po teh bolečinah vid, da so lažni... K tisti na 2-3 min bolijo, da skor dihat pozabiš....mislm, takrt si prpraulen in valda ti je ok, k veš, da boš rodil, tko da ne verjamem, da bo kera to moč popadka na 2-3 min doma dožvela. Začne se pa z blagimi, takimi kt pred menstruacijo in pol se bolečina stopnjuje. Una prva bolečina je tok znosna, da jo včasih komaj čutiš...pol pride tisto pravo- ti maš pa vmes časa fuuul. It pod tuš, se preoblečt, si torbo prpravt, odpelat v P, tm čakat, (k po mojih izkušnjah, tud k ti voda odteče nisi takoj na vrsti), pa ctg snemat 20 min, pa klistir...tko da babe, od prvih pravih popadkov do poroda je (vsaj prvič) fuuuuuuuuuuuul čas! Tko da brez panike in vrjemte- VSE boste vedle kdaj pridejo tisti pravi!!!!
|
|
|
|