|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009 - 2.del
5.6.2009 19:02:23   
Špela30
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27
spela...greš na galeb.eu...super zadeva!!!! Bravo za sobikouser posted image

Hvala jazzz27! Sem ravnokar naročila in komaj čakam, da pride paket.
Upam, da je v živo tudi tako cortkano, kot na vzorcih.
Kako fajn, ko je skoraj vsak dan kakšna dostava za user posted image .

No, danes je poštar (za spremembo) zvonil s paketom za user posted image .
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 751
5.6.2009 19:05:43   
Špela30
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

špela30 in katana37*2 - imata ZSuser posted image

špela30 - sm dala v album se slike kako zgleda pred bajtouser posted image

Hvala katrinka!
Vidim, da boste uživali v lepi, mirni naraviciuser posted image . Super!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 752
5.6.2009 19:24:57   
ana**
Živjoo babure user posted image

Jst sm se dobesedno nažrla češenj in breskev user posted image  So ble dobre in sladkeuser posted image user posted image

Cotke še čakajo na likanje, čeprav so že par dni oprane user posted image  Ne vem mogoče mam kakšno upanje,da se bo čudežno samo zlikalo user posted image
Malinov čaj no ja.. smo že kaj boljšga tut pili ampak bomo potrpeli,če bom pol kaj lažje rodila user posted image

žoga luškan trebuščekuser posted image user posted image user posted image

Brcike niso več tok močne. No se mi zdi,da sploh niso več prave brce ampak samo ko stegne rokico al pa ko mu kaj ne paše pa začne protestirat user posted image user posted image

Posteljnina - še ni oprana. To pa namensko,da mi ne bo stala predolgo v posteljici. In jo bo že dragi opral,ko bom jst v P. Samo prej ga moram še naučit kko se pralni stroj prižge user posted image

(odgovor članu andmoj)
Neposredna povezava do sporočila: 753
5.6.2009 19:33:07   
Belika
Žoga, mi lahko lepo prosim zaupaš koliko ima tvoja previjalna miza velik del za previjanje. In kje si jo nabavila. Mislim, da so je v barvi bukve (če se ne motim), razen, kar je barvastih delov. Jaz pa jo iščem ravno v barvi bukve (da bo šla k ostalemu pohišvu v sobici) in z čim večjim prevajalnim delom... pa mi tvoja nekaj takega deluje.

Drugače pa 5ka za trebušček (no ja trebuh, hehe).

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 754
5.6.2009 20:11:09   
zoga08
Hoj,
Belika previjalna je od IZI mobile (Mengeš) je v barvi bukve, predale si pa lahko sam izbereš imajo različne kombinacije. Cena 170 evr. Previjalni del je velik 70x100 cm. Sva pa prosila še za eno stranico, ki so nama jo podariliuser posted image , da imam ločen predalček za kozmetiko, ker v originalu tega ni. Je pa kar velika sem vanjo spravla vse kar imam za user posted image  tud posteljnino.

Čao grem v koplanicouser posted image .

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 755
5.6.2009 22:45:42   
dd77

Ciao babe....

Joooj rabi mi kar neki da preberem kaj dogaja...

Drugače sem bila na pregledu.Ni mi naredil UZ.Samo pritisk,teža,urin,2 krat pritisnu močno po trebuhu in govoru aha aha.
Mislila sem da mi bo z roko razbil lobanjo od dojenčka...pa zopet aha aha tukaj je glava....pa sem si mislila še enkrat me tako močno stisni pa boš ti ostal brez nje.
Ma mogoče mora tako močno da čuti kje je kaj.
SEm ga vprašala če bi me dal na test za tisti steptokok b al kaj že je...ampak pri njemu nič ni potrebno.Tudi nasplošno samo enkrat mi je pregledal kri v celi nosečnosti.
Naročil me je 01.07. novo stanje kg +7

Drugače nič novega gre mi na živce to vreme.Vse zastonj da smo na morju če je slabo vreme.Lih sem mislila da se bom kaj kopala...pa nič.Pol se bojim da bo cel junij tak..pol porod...pa nič kopanja..pa konec poletja..buuuuu
Pa sem komaj čakala da se malo razgibam.

Čudno je brez vas bab tračar..ha ha

Lep pozdravček vsem..posebej jazzzki.

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 756
6.6.2009 7:56:13   
rina22
DOBRO JUTRO, user posted image

Danes sem pa jaz prvauser posted image Bi vam z veseljem ponudila kavico, pa sem tak štor, da ne znam slikice prilimatuser posted image Sem hitro vstala, ker bi se mogla za en izpit učit, pa mi ravno še ni zalaufalo.. Čakakm na navdihuser posted image

dd77- joj, ti Guser posted image tudi jaz mam večinoma slabe izkušnje z mojo G. Pa da te je samo 1x dal testirat za kri. Ojoj. Sicer pa upam, da je vse v najlepšem redu s tabo in s tvojim user posted image Glede kopanja me pa niti ne spominjajuser posted image Mi je lani padlo morje v vodo, pa letos spet.. Pa tak radaaaaaaaa grem na morjeeee.. Upamo, da bo drugo leto boljeuser posted image

Malo ponoči nisem mogla spati, in sem spet dobila naval vprašanj.. Glede malinovega čaja - vam ga je G priporočal? Ker sem včeraj ga šla kupit, pa me je gospa vprašala, če so mi rekli v bolnici, da ga moram piti. Od katerega tedna dalje pa ga lahko piješ?

Uživajte v lepem dnevu - kot kaže, bo pa danes res lepo, razen če se ne bo kaj obrnilo..user posted image

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 757
6.6.2009 8:10:22   
katana37*2
Dobro jutro!

Katrinka, hvala!user posted image

Vsem en lep, miren dan!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 758
6.6.2009 9:12:35   
Anonimen
Dobro jutro ženskice moje.

Včasik, ko berem tele vaše poste, me prov resno zaskrbi, kam hudiča gre to naše zdravstvo. Jst imam v materinski registriranih že 9 pregledov, sedaj pa me čakajo še 4 CTG-ji najmanj, s tem da mi vedno naredi zraven še pregled.. Zdej pa je potrebno zraven prištet še nuhalno, UZ v 32 tednu, sreptokoko in 2 pregleda zaradi nekih čudnih polečin, ko smo sumil kako vnetje, no pa je blo pol vse ok (vse to je vodeno v mojem zdravstvenem kartonu). Sploh pa se mi zadnji mesec zdi pomembno, da se spremlja otročka in mamico, ko vse dozoreva in se pripravlja na porod.

Uh, kako sm se razjezilauser posted image .

Nč, grem en čajček spit, jazzz, če prideš dans kej sm gor prosim preber ene par postov nazaj (na prejšnji strani), ka sm mela eno vprašanje glede izvidov streptokoke. Hvalauser posted image

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 6.6.2009 9:15:03 >

(odgovor članu katana37*2)
  Neposredna povezava do sporočila: 759
6.6.2009 9:31:15   
Anonimen
Joooj, jst zmeri še neki pozabim. Dejte mi prosim povedat, a še katero tako grozno križ boli? Me tako boli, da se mi včasih kr noge tresejouser posted image . Upam, da ne bo to zdej trajal cel mesec. Imam pa točno čez en mesec rokuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 760
6.6.2009 11:28:30   
hrupka
Čao user posted image ,

naj najprej poročam, kako je bilo na CTG - user posted image  živahna, vsake toliko časa so prisotni tudi lažni popadki user posted image , z UZ nadaljujemo v torek

telefonska številka - jaz bi tud, pliiiiiiiiz

sling, kengurujček - sling mi ni všeč user posted image kengurujčka so nam pa v MŠ odsvetovali

CSD - enkratni denarni znesek - vloga oddana okrog 20.5., denar bo po moje nakazan 15.6.

Posteljnina - nabavila sva posteljnino Aljaž - fuuul cortkano - pa če naročiš direktno preko njih je ceneje kot v BC, pa še dosava je po pošti v roku 2 dni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 761
6.6.2009 12:20:04   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Joooj, jst zmeri še neki pozabim. Dejte mi prosim povedat, a še katero tako grozno križ boli? Me tako boli, da se mi včasih kr noge tresejouser posted image . Upam, da ne bo to zdej trajal cel mesec. Imam pa točno čez en mesec rokuser posted image .

Jaaaa user posted image  Sploh ko dlje časa sedim al pa ležim se prav težko vzravnam. Joški in trebuh me itak čist naprej vlečejo tko,da se ne čudim bolečinam v križu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 762
6.6.2009 12:43:27   
rina22
Tudi mene boli križuser posted image Sicer ne tako močno, da bi se mi tresle noge, ampak ko me zagrabi, mi nič ne pomaga, niti se ne morem vlečt tak, da bi mi pasalo. Upam, da ne bo huje. Ker to me zagrabi tak do 2x na dan.. Potem pa počasi, počasi spusti..

LPuser posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 763
6.6.2009 12:46:13   
rina22
Aja, še to - spet mam eno vprašanje. Kolko št. oblekic ste kupile za odhod iz P? Jaz sem po nasvetu prijateljice kupila št. 56. Sem pa gledala, da imajo v trgovinah doosti št. 50. Pa sem gledala tisto razpredelnico, pa ponekod piše, da je št. 50 od 0 do 1 meseca, ponekod pa piše, da je od 0 do 1 meseca št. 56. Tak, da sem spet zmedena..

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 764
6.6.2009 13:31:16   
elevitka
rina22 tako gre:

DOJENČKI

0 mesecev= št. 50
1 mesec= št. 56
1-3 mesece = št. 62
3-6 mesecev= št. 68
6-9 mesecev= št. 74
9-12 mesecev= št. 80,

OTROCI

12-18 MESECEV=  ŠT. 86
18-24 MESECEV= ŠT. 92
2-3 LETA = ŠT. 98
3-4 LETA = ŠT. 104
4-5 LET = ŠT. 110
5-6 LET = ŠT. 116
6-7 LET= ŠT. 122
7-8 LET= ŠT. 128

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 765
6.6.2009 13:49:42   
rina22
elevitka, hvalauser posted image Se opravičujem, ker mam taka "splošno znana" vprašanjauser posted image Kak hudo je 1. biti user posted image , še posebno, če te vse tak skrbiuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 766
6.6.2009 14:27:40   
elevitka
rina ne sekiraj se - tud jaz nisem vedela pa sem poiskala - sploh pa se bova medve skupaj drle v MB porodnišnici user posted image  in nama ne bo dolgčas!

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 767
6.6.2009 14:39:09   
Chebellca
Tudi jaz se javljam za bolečine v križu, včeraj mi je bilo kar slabo zaradi njihuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 768
6.6.2009 18:20:38   
rina22
Ja, ja, elevitka, mogoče bove pa res istočasno tam user posted image Sem videla, da so ti PDP prestavili. Pri meni pa še kar vztrajajo.. Bomo vidli, če bo G v pon povedala kaj novegauser posted image

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 769
6.6.2009 20:21:00   
anci banci
jaknik in vse ostale ki imate bolečine v križu... mene ta zadeva matra že od prvega dne nosečnosti, tako da me je ginekologinja poslala na fizioterapijo
pazit moraš kako vstajaš in kako se vsedeš, pomaga masaža, gibanje in pas za križ ki se ga kupi v sanolaborju in seveda trdota ležišča -ne sme biti pretrdo ne premehko
bolečina pa ne izgine amapk se navadiš (vsaj jaz sem se)
pri meni je pa sedaj hujši problem to da me kolena od teže bolijo tako da se težko vsedem in vstanem (občutek imam, kot da bi imela izrabljeno koleno-hrustanc)

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 770
7.6.2009 8:44:49   
Svet
jaknik, anci banci in ostale: tud mene matrajo bolečine v križu. Pri porodu imam pa občutek, da me bo v križu prelomilo na pol...se mi zdi, da me nikjer ne boli tako kot v križu. Moram pa potrkati, da po porodu te bolečine minejo...

Drgač imam pa pooočasi cele nosečnosti že doolj in če bi bilo po moje, bi čez 14 dni šla kr rodit. Tkole v ned, ko ni študentov v porodnih sobah, ko je mir in se ti res posvetijo...ker tudi gužve ni...moram rečt, da sem lani v ned rodila in so ble tam prisotne res samo sestre, ni bilo tistih prošenj "vas loh mal pogledamo"-od študentov medicine. Sej drgač nimam nč proti, ampak čist odveč ti je med popadki karkoli...

Skratka...priznam, da sem kr bl tečna, pa da mam počas vsega dost...

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 771
7.6.2009 11:40:05   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: Svet

jaknik, anci banci in ostale: tud mene matrajo bolečine v križu. Pri porodu imam pa občutek, da me bo v križu prelomilo na pol...se mi zdi, da me nikjer ne boli tako kot v križu. Moram pa potrkati, da po porodu te bolečine minejo...

Drgač imam pa pooočasi cele nosečnosti že doolj in če bi bilo po moje, bi čez 14 dni šla kr rodit. Tkole v ned, ko ni študentov v porodnih sobah, ko je mir in se ti res posvetijo...ker tudi gužve ni...moram rečt, da sem lani v ned rodila in so ble tam prisotne res samo sestre, ni bilo tistih prošenj "vas loh mal pogledamo"-od študentov medicine. Sej drgač nimam nč proti, ampak čist odveč ti je med popadki karkoli...

Skratka...priznam, da sem kr bl tečna, pa da mam počas vsega dost...

svet... imam enake občutke od časa do časa bi kr takoj šla rodit (pa si vseeno potem premislim, ma saj bo minilo, sam da je notr in ne pride prehitro - enkrat bo itak mogu ven) pa tud jaz upam da na nedeljo, ko nebo take gužve in kopice študentov user posted image

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 772
7.6.2009 11:55:57   
Anonimen
Tkole v ned, ko ni študentov v porodnih sobah, ko je mir in se ti res posvetijo...ker tudi gužve ni...moram rečt, da sem lani v ned rodila in so ble tam prisotne res samo sestre, ni bilo tistih prošenj "vas loh mal pogledamo"-od študentov medicine. Sej drgač nimam nč proti, ampak čist odveč ti je med popadki karkoli...

Jst vem, da se morjo tut ti študentje kje naučit svojga bodočega poklica, ampak men je prov žal, na men se ne bo nobedn učil med popadki. Ok, če bi se zdravla zarad ledvic, al želodca, al karkol druzga, ni panike, glejte in se učte, ampak porod se mi zdi pa res ena tako intimna zadeva, en tak lep dogodek, da res ne želim zraven en kup popolnih neznancev, ki se bodo navduševali nad mojim materničnim vratom, al postelco, ...

(odgovor članu Svet)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
7.6.2009 12:02:33   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Tkole v ned, ko ni študentov v porodnih sobah, ko je mir in se ti res posvetijo...ker tudi gužve ni...moram rečt, da sem lani v ned rodila in so ble tam prisotne res samo sestre, ni bilo tistih prošenj "vas loh mal pogledamo"-od študentov medicine. Sej drgač nimam nč proti, ampak čist odveč ti je med popadki karkoli...

Jst vem, da se morjo tut ti študentje kje naučit svojga bodočega poklica, ampak men je prov žal, na men se ne bo nobedn učil med popadki. Ok, če bi se zdravla zarad ledvic, al želodca, al karkol druzga, ni panike, glejte in se učte, ampak porod se mi zdi pa res ena tako intimna zadeva, en tak lep dogodek, da res ne želim zraven en kup popolnih neznancev, ki se bodo navduševali nad mojim materničnim vratom, al postelco, ...

dam podpis pod tole (si ne predstavljam damed popadki ko me boli kot sto hudičev in vsej zmedi še en kup študentov tišči glavo med moje mednožje..... NE HVALA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 774
7.6.2009 12:23:55   
rina22
Tudi jaz se strinjam z vami. Sploh pa je zame to prvič in sem že tako ali tako živčna, kako bo in sploh ne vem, kak kaj poteka, potem pa še študenti. Res, da se morajo nekje učiti, ampak.. Ne na meni prosim, še posebno pa ne prvičuser posted image Saj smo vsi mogli meti prakso, ampak smo (vsaj pri nas) delali take reči in tedaj, ko ni bilo za nekoga neprijetno.. Res pa je, da baje moraš, ko prideš v P podpisati, če dovoliš, ali so lahko študentje zraven. Vsaj tako so nam rekli v MŠ..

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?