|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009 - 2.del
3.6.2009 16:07:57   
andmoj
Ojla!

Da se še jaz malo javim.

Sem zjutraj na forumu brala in opazila, da je Boomer napisala, kao da se ena trgovina zapira tukaj blizu nas (Kris - otroška oblačila). Jaz takoj pot pod noge in sem šla. Kupila sem 2x kompletek (za iz porodnišnice), bomo videli, kateri bo naši user posted image  bolj prav, pa 2x žabice (s celoma, ne sam do trebuha), pa 2x rutki. Kompletka sta bila znižana za 70%, ostalo pa 50%. No, sem preračunala in ugotovila, da sem okoli 50 eurov prišparala. Bodo imeli pa čez 2 tedna spet akcijo. Jo imajo pa samo danes od 12h-18h. Že tko smo se gužvale vse notr, pa mislim, da bi bilo bolje, če bi imeli vsak 2 dni to razprodajo.

Itak sem bila potem še s kolegico 1,5 ure na pijači, potem pa sem že morala domov - je bil trebušček že pošteno lačen.

Zdaj pa grem malo počivat, potem pa likat.

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 651
3.6.2009 16:55:22   
Hator
Punce,
jaz sem s pregleda. Sladkor -glukoza spet v normali,user posted image G mi je vzel bris za streptokok, dobila canesten, ker imam ful belega toka, najlepše pa to, da ima naš otroček že 3063guser posted image user posted image user posted image . Kar ne morem verjet. Sem tako vesela, da sem spet videla to malo drobno bitje pod mojim srčkomuser posted image user posted image user posted image

12. 6. imam ctg.

(odgovor članu andmoj)
Neposredna povezava do sporočila: 652
3.6.2009 18:06:18   
hrupka
Hej čvekice,
kar pridno čvekate user posted image
Boomer vse najboljše tudi od mene ... in ja, najlepše za tokratno okroglo še pride user posted image .

Pregled - Jaz sem imela pregled včeraj, najina pupika je še vedno premajhna, zato nadaljujemo s CTG v petek (5.6.), pa ponovni UZ v torek (9.6.), pa redni pregled 12.6. Se mi zdi, da bom več pri zdravnikih, kot pa doma, pa ravno zdaj, ko naj bi nastopila porodniško in samo še čakala, da se detece rodi. Na zadnji preiskavi krvi so ugotovili, da imam premalo železa, zdaj sem še na tabletih. Ali mogoče še katera jemlje Retafer (Krka)? Men je bilo danes prav slabo po njih. user posted image  Pa od zdravnika imam zabičano strogo mirovanje (najbolje na levem boku). Še dobro, da imava skoraj da vse pripravljeno, cotke pa so oprane in zlikane. Manjkajo le še plenice in krtačka za laske ... ampak to lahko kupi tud user posted image .
Strije - novih HB ni, so pa na zadnji plati še tiste iz srednje šole.
Dekolte - na začetku občutno povečanje, potem pa stagniranjeuser posted image , nekaj vidnih žil, strij pa nič.
Brcike - še vedno v spodnji del trebuha, mala je v medenični vstavi in se očitno ne namerava obrnit user posted image . Se mi zdi, da včasih poskuša (bauhi postane povsem oglat in trd kot kamen), pa vendar ... Potem jo malo pobožam in bauhi spet postane okrogel user posted image
Špikanje - spodaj ne, me je pa danes vsake toliko časa špiknilo v trebuhu (ni neka huda bolečina, pa vseeno), vsakič drugam, pa ne vem, kaj bi to bilo. Ali se to še kateri dogaja? Ne vem, ali me danes matra psiha, ali kaj? Že čisto cel dan poležavam, še tipkam leže user posted image  ... in se počutim čisto grozno. No ja ... upam, da je to samo danes user posted image

Čvekice, a še kateri muzika polepša dan? Jaz po naklučju slišim kakšno dobro, dam na glas, jo odpojem (pa bog ne daj, da bi me kdo slišal user posted image ) in sem takoj boljše volje. Zdajle mi je pritisk dvignil Cat Stevens (Father & Son).

Lepo se imejte in božajte svoje bauhije.

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 653
3.6.2009 19:48:44   
BOOMER
ola bejbe!

Evo mene nazaj z laufarije pa ste me prav lepo presenetle, ko vidim vse te dobre želje pa čestitkeuser posted image hvala punce, res ste zlateuser posted image user posted image

andmoj - da se nisva v štacuni srečale? Sta ble not 2 nosečki, ena sicer avgustovka, je tud kompletke kupovala. Mah majo ful dobro robo pa smešno poceni. Dobiš pa res vse kar v LJ ni (še posebej tiste bodi-žabiceuser posted image ). Glede terta cotic pa pleničk - KRISOVE dobite že ornig zarobljene + mehkejše so (verjetno gostejše tkanje) - cena pa en drobiž, še posebi zdej s popustom. So ble kapice za po kopanju po 1euruser posted image No priporočam, če pa kero zanima, me bodo obvestil točno kdaj bo spet na mail, pa javim. Btw, lahk grese na vlak iz LJ (2.90 v eno smer), naredite kratek spehod i potem nazaj. Vlaki so pa na pol ure. JEST GREM ŠEuser posted image

jazzz27 - thx za info. No pol mi je bolj jasn kaj so cifre ble tam gor hehe (samo pretiravanjeuser posted image morm nehat medicinske razprave brat, itak ne štekam dost očitno). Saj ena briga manjuser posted image (k da mi jih manjkauser posted image )

Belika - jest nucam domače olivno non stop. Edino pomaga. V trenutku se vpije, ma sam na začetku blag vonj, ki pa zgine. Tak da jest ga mam tud za venuser posted image

kolcanje - ja tam spodaj pri piški, med 6 in 7 zjutraj obveznouser posted image

špik in špok
- da ne bi o tem. Hribčka se še dotaknit ne smeuser posted image vse ostalo je pa itak ko da sem slon k se je z Everesta do Indije prikotalu v Pacifik, pa bi se rad zdej pobral na noge (tko  je pri men vstajanje iz postelje po neprespani nočiuser posted image )

SInskaT - BK je zakonuser posted image čeprav greva ta vikend v Brda na češnje...mam super možka, me pelje tja se češenj najest za najino prvo obletnico.

Matr, že en let sem žena, pa valarja še ne znam uporabljat (je še priden moj možekuser posted image )

(odgovor članu hrupka)
Neposredna povezava do sporočila: 654
3.6.2009 19:57:59   
andmoj
BOOMER jaz sem bila tam od 12-13h, ja skor 1 uro. Mislim, da se nismo srečale, ker nobene z bušijem ni bilo tam. Takrat, ko sem bila jaz, so bile same mamice z vozički in pa babice, ki so za svoje vnučke kupovali. Ja nekaj sem slišala, je prodajalka rekla, da bodo čez 2 tedna najbrž meli spet akcijo. Res sem bila full zadovoljna, da sem toliko prišparala. Itak pa nisem mogla dobr pogledat, kaj sploh še imajo, bom pa šla, ko bo spet.

Punce, res se splača iti pogledat, ko bodo spet imeli akcijo.

Mene pa spet nekaj špika spodaj, grem pod tuš, pa spat. Nočko

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 655
3.6.2009 19:59:15   
andmoj
Sem pozabila povedat, danes me je stara mama presenetila z borovnicami. Sem jih celo posodo zmazala. user posted image  njamiiiii

(odgovor članu andmoj)
Neposredna povezava do sporočila: 656
4.6.2009 7:14:42   
Melika
Dobro jutro user posted image !!

A še vse spite?? Danes pa vas jaz častim s kofetom,...

user posted image

(odgovor članu andmoj)
Neposredna povezava do sporočila: 657
4.6.2009 7:50:08   
Češnca
Dobro jutro! user posted image

Se spet mal javljam...v preteklih dneh mi ni zneslo, ker bi lahko (če ne bi mela doma enega lumpa) samo spala, spala, spala... user posted image

Včeraj sem mela cuker test, danes po 11. pa zvem rezultate. No, je šlo kar hitro, pa limona res pomaga, da se lažje spije! Je bil pa zrak v čakalnici tako slab, da me je 2x skor pobral in sem se odvlekla ven pred ZD na zrak. user posted image user posted image

Melika hvala za kavico. user posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse nove uspešne preglede, nabrane gramčke vaših/naših user posted image , nakupljene kompletke... user posted image

Boomer vse naj naj naj! Pred tabo je vsekakor en velik življenjski dogodek - naj bo čim hitrejši, potem pa cartanje, cartanje, cartanje!!! user posted image
user posted image user posted image user posted image

hrupka jst teh tablet nisem mogla jemat! user posted image user posted image user posted image  Pokliči G in ji povej, da ne gre, ti bodo dali sirup! Pa user posted image user posted image user posted image  za tvojo user posted image  in da ti pregledi čim prej minejo!!!

Tako, danes pa likanje pleničk!!! Se mi kar ne da... Sej, ko bom enkrat začela, bo lepo steklo! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 658
4.6.2009 8:32:08   
Anonimen
Dan!

Evo, js sm že celo jutro na RR! user posted image

Mi gremo še ta vikend po ostale cotike in plenice za bebija, pol se pa začne pranje, likanje. user posted image

Komi že čakam, da se mi ne bo treba zbujat ob 5.30h zjutri, ker se kooomi skotalim iz postelje. Sej ni čudno, če pa celo noč prelaufam okol.user posted image

Hrupka js mam tud te tablete. Jih pa ponavadi vzamem pred spanjem, pa je ok. Ko sm jih pa jemala zjutraj, mi je tudi bilo slabo. Sm glih zadnjič pisala o tem.

Punce a vas kej zebe? Men je že fajn mrzlo... user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 659
4.6.2009 8:37:58   
Chebellca
Jutro punce!

Češnca naj ti likanje steče čim hitreje, jaz sem včeraj in ti povem, da sem že orng nerodna...trebuh mi ar na likalno desko sili user posted image

Zdajle pa šibam v trgovino, ne smem pozabit ogledla kupit, ker zdaj se pa res nič več ne vidimuser posted image , mojmu pa ne morem skos težit, je že tako priden ker je prevzel masažo presredkauser posted image Upam da bodo ta masaža in maline res kaj pomagaleuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 660
4.6.2009 8:39:38   
Chebellca
Jasna meni je non-stop vroče, še pred dvema mescema me je pa skos zeblouser posted image

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 661
4.6.2009 9:51:57   
jazzz27
Jutro mamike!!!!

joški tema...sem se nasmejala do solz...vse od ovenelosti, do nesorazmirja in salutiranjauser posted image user posted image user posted image

posteljnina....punce jaz sem dobila danes paket od galeba...super zadovoljna...res lepa posteljnina!!user posted image user posted image user posted image  Pa še full ugodno.

tablete za železo..HB mi jih ni treba jest, pravijo pa da pomaga sirup. Ena je napisala elevit..bog ne daj, da ga bi mogla pojest...

pranje..jaz tud ne vem kaj bi...mater in slabo vreme!! Drugače bi danes vse poprala!!

punce a se še kateri zdi, da se ji je buhi spustil....user posted image

šibam kaj nardit.....lupčka!!

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

Neposredna povezava do sporočila: 662
4.6.2009 10:12:07   
Anonimen
Retafer tablete - jst jih pijem zjutraj na tešče, jih pa ful dobro prenašam. Sm jih pa že v prejšnji user posted image  tut. Je pa res, da smo redke, ki nam ni slabo po njihuser posted image . Lahko rečeš za sirup, jst sm mela enkrat Legofer(ko nism bla user posted image ), pa mi je blo ,,bljak,,.

Spuščen trebuh - men se tut zdi, da me ne tišči več tolk v prsni košuser posted image  Pa zize tut niso več naslonjene na trebuh. Pa vem, da sm prve 2x mela trebuh čist pod brado in je blo dihanje prava umetnost. Mi je blo pa kul, ka sm lahko jedla pred TV v napol sedečem položaju, zleknjena na sedežni in s krožnikom na trebuhu, pa niso nč drobtine okrog leteleuser posted image .

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 663
4.6.2009 10:26:46   
katrinka
pozdravcek se od meneuser posted image

oh ste pa vceraj veliko napisaleuser posted image - se vidi da me cel dan ni bilo doma, 10 ur delala v sluzbi - uvajanjeuser posted image

kolcanje - tudi meni ni blo cist jasen kako naj bi to zgledalo, zdaj pa vem da ko mi cel trebuh kar naekrat zavibrira se nasemu presenecenju kolcauser posted image

strije - trebuh nič - hb, na prsih pa ja, sicer se mazem a ocitn ni dovolj, pa tud kar naenkrat so mi zrastle pa 2 cifri in kosarico - tko da je tu najbrz razloguser posted image

hrupka - jaz jemljem ze tri mesece retafer, sigurno ga bom se cel mesec, vzamem zjutraj na tešče pa nimam tezavuser posted image

andmoj - a mi posodis svojo staro mamo, da se meni prinese borovnice, jih namreč obozujemuser posted image

galeb - sem naročila pri njih, sicer ne posteljinine ampak tisto spalno ''vreco'', se cakam da dobimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 664
4.6.2009 10:27:52   
Anonimen
Tablete - sem študirala... Js bom pa rekla G nasl. sredo, nej mi da raje sirup. Sem ga po porodu čist ok prenašala, nič slabosti. Edino kar je, sem bila zaprta. Ampak to sem itak vedno. user posted image

Trebuh - mi je direktorica že pred kakim tednom rekla, da se mi je čist spustil. Js nč kej ne čutim, ker me še vedno fajn brca v rebra, pa skoz sem v sključenem položaju pred računalnikom, tako, da vseeno težko diham. user posted image  Se pa res ornk preteguje tole naše dete. Alen pol tolk ni migu, kolkr tale razgraja. user posted image

Aja - pozabla sem vam napisat, da je moj popravu računalnik doma. Je reku, da me ne upa pustit doma brez RR. user posted image  Mi mal hormoni nagajajo, pa je reku, da itak ne bi zdržala brez. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
4.6.2009 10:28:48   
jazzz27
jaknik..jaz tud opažam kako je priročna tale polička....lahko komot kozarec gor postavim, ko sem na sedežniuser posted image ...pa upam, da ne brcneuser posted image user posted image . Si bila na EA? Jaz razmišljam, da bi šla drug teden...še ne vem...
..ve hodite na CTD v P?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 666
4.6.2009 10:29:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

oh ste pa vceraj veliko napisaleuser posted image - se vidi da me cel dan ni bilo doma, 10 ur delala v sluzbi - uvajanjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Katarinka tole ti pa prav nič ne zavidam....

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 667
4.6.2009 10:29:27   
katrinka

user posted image   JULIJSKE NOSEČKE 2009   user posted image

user posted image

PDP;Ime(št. ,št. );Starost;Kraj;Spol;+Kg;Stan;Obseg 

X. JULIJ  
ip77 (1 ,0 ); 31 let; Gorenjska;                   

26. JUNIJ    
donna22 (1 ,0 )22 let; Ptuj; user posted image   ; +11 kg; koruznica;99cm 

27. JUNIJ
Naty-Taja (3 ,2 );30 let; CE;user posted image+12kg;poročena;102cm   

28. JUNIJ    
nena30 (1 ,0 ); 31 let; Izola; ; user posted image +8kg; poročena; 96cm 

29. JUNIJ    
zoga08 (1 ,0 );27 let;Lukovica; user posted image ;+20kg;poročena;118cm 

1. JULIJ  
NO72009I (1 ,0 ); 30 let; LJ; user posted image ;+10kg; koruznica; 95cm 
Anonimna (2 ,1 )   
Hator (3 ,0 ) 29 let; KP; user posted image   ; +12-13kg; koruznica;102cm   

2. JULIJ

Jenny* (3 ,1 ); 33 let   
ana** (2 ,0 ); 25 let; LJ;
 user posted image ; +14 kg; poročena; 119cm 
radovedna julijka (? ,? )

Zerlina (1 ,0 ); 28 let; user posted image ; +10kg;99cm 

3. JULIJ  
tacamuca (1 ,0 ); 28 let; +8kg, poročena;104cm  
_ella_ (1 ,0 );37 let;Domžale;user posted image ;+12,4 kg;poročena;103cm  
bimbambom (1 ,0 ); 30 let;  user posted image
_MiNa (1 ,0 ) 
hrčolina (1 ,0 ); 31 let; KP; user posted image ;+4kg; koruznica;93cm 

4. JULIJ 
Nikita (5 ,0 );29 let;Šempeter v Savinjski;user posted image ;+17 kg; poročena 
glossa (2 ,1 )
Melika (1 ,0 ); 28 let;MB; user posted image
;+14kg;zaročena;116cm
anonimna (? ,? )
jasna81 (3 ,1 ); 27 let; CE, user posted image ;+14kg zaročena;105cm
kika (1 ,0 ); ? let;

5. JULIJ  
inuasa (1 ,0 ); 26 let; user posted image ;+10kg; koruznica; 97cm 
LERO (2 ,0 ); 27 let; +17kg
Špela30 (1 ,0 ); 30 let; user posted image ; +10kg poročena; 98cm
liam (1 ,0 ); 25 let; CE;user posted image ;+11kg; koruznica  
sabina84 (1 ,0 ); 25 let; CE; user posted image ; +16 kg; koruznica,110 cm 
katana37*2 (2,1);1242let;user posted image ;+3kg

6. JULIJ

furlica (2 ,0 ); 30 let;  user posted image   ; +2,5kg 
svet (6 ,2 ); user posted image +13 kg; koruznica;89cm 
monty (1 ,0 ); 28let; CE; user posted image ; +7,5 kg; koruznica,112cm 
sonkan (? ,? )

jaknik1 (3 ,2 ); 30 let; NM;  +11kg; koruznica;102cm  

7. JULIJ   
jazzz27 (1 ,0 ); user posted image +7,5-8kg    
šrimpf (1 ,0 );  29 let; user posted image ; +8kg; koruznica;
ninocka (3,2);32let; LJ; user posted image ; +2,5kg, koruznica,115cm

8. JULIJ 
sinskaT (2 ,1 ); 27 let; LJ; +0kg   
mravljica123 (1 ,0 ); 26 let; -0,2kg
ksandra (1 ,0 ); 33 let;  user posted image ; +9kg; 89cm 
hrupka (1 ,0 ); 30 let; user posted image ; +8kg; koruznica;90cm 

9. JULIJ

lastovka (1 ,0 )  
andy28 (2 ,1 ); 28 let; LJ; user posted image +8kg; poročena;103 cm  
Ribica 80 (1 ,0 );29 let;Trebnje; user posted image ;+10kg;poročena;105cm
bdubadu (4 ,2 ); 35 let; user posted image ; +9kg       

10. JULIJ    
linaema (1,0); 31 let, Ljubljana ,user posted image ; poročena
Lidy (1,0); 32 let, Ljubljana; user posted image ,+7 kg,  poročena

11. JULIJ 
smile30 (2 ,1 ); 30 let; +5kg; poročena;91cm  
katalena2007 (3 ,0 ); 27 let; user posted image+7kg
Alex01 (3 ,1 ); 33 let; NM;+9kg; poročena; 109 cm

DannyS (1,0); 26 let;KP; user posted image ;+6kg;koruznica;96cm 

12. JULIJ 
Matejci (2 ,1 )
lolita80
(2 ,1 ); 28 let
Lejkica (1 ,0 ); 30 let;  +16kg

13. JULIJ   
rakica26 (1 ,0 ); 26 let 
KaOs (1 ,0 ); 29 let; CE; user posted image ;+11kg; zaročena;110cm

14. JULIJ   
Vixen (1 ,0 ); 33 let; -2kg

15. JULIJ   
masna (2 ,2 ); 31 let
tonja (2 ,2 ); 26 let   
tanatoraja (1 ,0 ); +5kg

tilča (1 ,0 ); 30 let; user posted image ; +10,4 kg; poročena;  
bybyka_1987 (2 ,1 ); 22 let; CE; user posted image ; +3kg; zaročena;  

16. JULIJ   
Češnca (2 ,1 ); 29 let; Kamnik;user posted image   +8kg; poročena;105cm   
anci banci (1 ,0 ); 29 let; LJ; user posted image +8,5kg koruznica;125cm

17. JULIJ

dd77 (1 ,0 ); 31 let; KP;user posted image ;+6 kg; koruznica;96cm 
ll01 (3 ,2 ); 30 let; Kamnik; user posted image ;+8kg; poročena;90cm 

18. JULIJ 
lola11 (1 ,0) 

19. JULIJ    

20. JULIJ   
Chebellca (1 ,0 ); 24 let; Savinjska; user posted image ; +12kg; koruznica;103cm        
Chatty (2 ,1 ); 26 let
lučka 25 (1 ,0 ); 32 let; -3kg
gaja* (2 ,1 ); 27 let; +0,5kg    
Pupa1005 (1 ,0 ); 31 let; user posted image , +5,7kg, koruznica;  

21. JULIJ 
levinja86 (1 ,0 ); 22let

22. JULIJ   
ROŽICI (? ,? )
lilka (2 ,1 ); 30 let; +5kg; 110cm     
janejajaneja (1 ,0 ); Žalec;user posted image ;+11kg; 118cm

ip77 (1 ,0 ); 31 let; gorenjska; user posted image ;+16kg; koruznica;97 cm

23. JULIJ   
rina22 (1 ,0 ); MB; user posted image +9 kg ;koruznica;104 cm

24. JULIJ  
zaspančka(1 ,0 );23 let;Ivančna; user posted image ;+17 kg,poročena;
100 cm
os** (1 ,0 ); 28 let; KP; +8kg poročena;105 cm
tina69 (2 ,1 ); 24 letuser posted image +8,5kg; poročena 
tanc555 (2 ,1 )
mimi22 (? ,? )
jazzmine (1 ,0 ); 24 let; +3kg; koruznica
Upsss (1 ,0 ); 30 let; MB; user posted image ;+3,5kg; koruznica  
busika (2 ,1 ); 37 let; CE; user posted image ;+11kg; poročena;99cm 

giggica (2,1); 26let; +3kg; poročena 

25. JULIJ   
andmoj (1 ,0 ); 29 let; user posted image ; +7,5kg; koruznica;93cm  
Galateal (1 ,0 ); 28 let; user posted image ; +12kg; zaročena;100cm 

26. JULIJ  
darjussa (1 ,0 ); Prekmurje; +6 kg  
ally1  (2 ,1 ); 28 let; LJ; +4kgporočena,101cm

27. JULIJ   
katrinka (1 ,0 );26 let;LJ; user posted image ;+12kg; poročena;106cm   
BOOMER (1 ,0 ); 29 let; LJ; user posted image ;+11kg; poročena;100cm 
šivilja (4 ,3 ); 32 let; LJ;user posted image   ;+9kg; poročena;  
urshak (3 ,0 ); 39 let; Velenje;user posted image+8kg; poročena;114cm 
elevitka (1,0); 30let;MB;user posted image ; +12kg;koruznica; 107cm 

28. JULIJ  
Sempervivum (1 ,0 );32 let;LJ;user posted image ;+5kg;poročena;96cm
Belika (1 ,0 ) 30 let; +5kg; koruznica;110cm

29.JULIJ  
anadami (1 ,0 ); 27 let 
SKORPY (1 ,0 ); 26 let; +12kg; koruznica;110cm     

30. JULIJ  
majčula (1 ,0 ); 28 let   

vim (1 ,0 ); 29 let; LJ; user posted image ;
+11kg; poročena;90cm 
MTFP (1 ,0 ); 30 let; -5kg
lenna (1 ,0 ); 28 let; +8kg; 105cm 

31. JULIJ

nana (? ,? ); 29 let; user posted image +8kg; koruznica  

AKTUALNO V JUNIJU

četrtek; 04.06.2009   
sabina84 P

petek; 05.06.2009   
tina69 P
hrupka CTG

ponedeljek; 08.06.2009
janejajaneja P
rina22 P

torek; 09.06.2009
chebellca P
giggica P

_ella_ P

anci banci P
melika P+ CTG
hrupka UZ

sreda; 10.06.2009   
tilča P
admoj P

nikita CTG
jasna81 CTG + UZ
ribica 80 P + streptokok

četrtek; 11.06.2009  
svet P

petek; 12.06.2009
Hator ctg

Bybyka_1987 P
hrupka P
ksandra CTG + streptokok
ana CTG
hator CTG

ponedeljek; 15.06.2009
zaspančka P
špela30 streptokok + CTG

torek; 16.06.2009
Elevitka P

galateal P
DannyS P
češnca P + streptokok 

sreda; 17.06.2009

belika P
kaos P
boomer P

sreda; 24.06.2009
katrinka P

Trenutno nas je 103

Z nami so pot začele:

geolina, bayb77, tršica, zvesta, severnica77, ineskaa, bipi, mojcaz, ribica. 

user posted image geolina ponovno (PDP 30.08)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 668
4.6.2009 10:30:34   
katrinka

user posted image

user posted image
ana** 11.1.1984
mojcaz 04.1.1988
sabina84 13.1.1984
jazzz27 27.1.19xx

user posted image
zoga08  18.2.1982
bimbambom  4.2.1978 
furlica  27.2.1978
bipi  3.2.1978
Zerlina  XX.2.1981  

user posted image
os**  02.3.1980
ally1  10.3.1973
bdubadu  11.3.1973
anci banci 14.3.1979
giggica 16.3.1983
nena30  28.3.1978

user posted image
andy28 11.4.1980
Melika 20.4.1980
Sempervivum 22.4.1976
_ella_  26.4.1971 
bybyka_1987 27.4.1987 
Chebellca  30.4.1985

user posted image  
katrinka 02.5.1983
elevitka  10.5.1979  
Pupa1005  10.5.1977  
Naty-Taja  18.5.1978
tina69 19.5.1984 
MTFP  24.5.1979

user posted image  
Boomer  3.6.1979
Hator 8.6.
jasna81 12.6.1981
šivilja  27.6.1976

user posted image  
mravljica123  9.7.1982
janejajaneja 12.7.19 
tonja  13.7.1982
Vixen 16.7.1975
zaspančka 17.7.1985
tacamuca 27.7.1980  

user posted image
andmoj 02.8.1979
nana 22.8.1979
jaknik1 28.8.1978
Alex01 28.07.1975

user posted image
smile30 24.09.1978
rina22 09.09.1986
Špela30 15.7.1978 

user posted image   
Češnca  03.10.1979
IiIka  04.10.1982
dd77  11.10.1977
user posted image   
SKORPY  10.11.1982
liam  17.11.1983
inuasa  20.11.1982
kaOs  21.11.1979

user posted image
NO72009I  7.12.1978
donna22  8.12.1986
hrupka  10.12.1978
gaja*  16.12.1981
svet 21.12.1976
Lejkica 25.12.1978
DannyS 30.12.1982

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 669
4.6.2009 10:31:13   
katrinka

user posted image
user posted image
user posted image

NICK            PDP      RODILA    IME           VEL.       TEŽA

1. Knutek              27.6.     18.5         Nik            47 cm    2690 g

2.
Netopircy         16.7.      22.5         Maja         47cm      1960g

punčke = 1
fantki = 1

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 670
4.6.2009 10:32:14   
jazzz27
Punce a imate že vse za user posted image ? Naj mi prosim katera napiše...kako se obnese angel care....če ga slučajno katera ima in ga je sprobala?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 671
4.6.2009 10:32:33   
KaOs
Ojla Babike!user posted image

Vidim, da smo že večina na zasluženemuser posted image "dopustu"user posted image in predvsem, da še menda vse bolj delamo doma kot smo prej v službi.....user posted image

Tak je treba!!!

Imam eno vprašanje predvsem za tiste mamike, ki to že ste... Včeraj sem se ravno menila z mojim, katere cotke mi bo prinesel v porodnišnico za domov... In glej ga vragauser posted image   -  mala zagata.. Povejte kakšno veličino bi mi priporočale - koliko se vam je zmanjšal trebuh po porodu?

user posted image BOOMER _ _Vse najboljše tudi z naših koncev - že najverjetneje komaj čakaš darilo, ha?!?

user posted image Strije - Groza, prve prejšnji teden, pa se že celo nosečnost mažem ko nora!! Ampak zanimivo je da samo na levi strani .... no za sedaj...

Spuščen trebuh - tudi jaz imam takšen občutek, čeprav pa se mi zdi, da bo zdaj lahko še bolj rasel....

Se še tipkamo...

Najlepši dnevi mojega življenja-09.07.09 in 01.01.11!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 672
4.6.2009 10:34:31   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

user posted image user posted image user posted image  Katarinka tole ti pa prav nič ne zavidam....

a mi vrjames da se mi je ze mesalo, najprej sva se zjutraj s ta novo sle na gorensjsko v pisarno pol pa se na dolenjsko, in cel dan razlaganja, ni blo casa za malico...komi za wc, pa se gsm baterija mi je sla...nor dan, dam sm prsla k ena cunja...
ah, smo preziveli, se mi bolj smili ta nova k je tok zgubljena...pa namest da bi svoj del delala kuha kavo 20krat na dan nasim razvajenim decom da se ne bi zamerla...mi je kr pritisk dvignl k sm to zvedla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 673
4.6.2009 10:48:10   
Anonimen
Jazzz - ja, jst sm šla na predavanje EA

Strije - z vsako nosečnostjo kaka novauser posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 674
4.6.2009 11:00:07   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Chebellca

Češnca naj ti likanje steče čim hitreje, jaz sem včeraj in ti povem, da sem že orng nerodna...trebuh mi ar na likalno desko sili user posted image

Uf, ne govori!!! Mi dela probleme že za mizo, ko Anžeju pomagam kako juhco jest. user posted image  Sploh ne pridem več zraven. user posted image
Tko, da tud nimam občutka, da bi se mi spustil trebuh.

strije - od prejšnje nosečnosti, ampak so ostale take bele, komaj vidne; zdej se mi nekako mal "podaljšujejo" (user posted image sej ne vem, kako bi drugač to napisalauser posted image ), pa itak da redno mažem... Se sploh ne sekiram!

Aja - pozabla sem vam napisat, da je moj popravu računalnik doma. Je reku, da me ne upa pustit doma brez RR. user posted image  Mi mal hormoni nagajajo, pa je reku, da itak ne bi zdržala brez. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jeeeeeeeee!!! Hura za tvojga! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: KaOs

Imam eno vprašanje predvsem za tiste mamike, ki to že ste... Včeraj sem se ravno menila z mojim, katere cotke mi bo prinesel v porodnišnico za domov... In glej ga vragauser posted image   -  mala zagata.. Povejte kakšno veličino bi mi priporočale - koliko se vam je zmanjšal trebuh po porodu? 

Hmmmm... Men so bile prav stare poletne hlače (od prejšnjega poletja) - ampak na elastiko, trebuha v bistvu ni blo več veliko, skoraj se ni nič poznalo (čez cunje, mislim)... Zdej se pač ne zanašam na to, druga user posted image ... Težko rečem!

a mi vrjames da se mi je ze mesalo, najprej sva se zjutraj s ta novo sle na gorensjsko v pisarno pol pa se na dolenjsko, in cel dan razlaganja, ni blo casa za malico...komi za wc, pa se gsm baterija mi je sla...nor dan, dam sm prsla k ena cunja...
ah, smo preziveli, se mi bolj smili ta nova k je tok zgubljena...pa namest da bi svoj del delala kuha kavo 20krat na dan nasim razvajenim decom da se ne bi zamerla...mi je kr pritisk dvignl k sm to zvedla

To z malico in wc-jem je pa zame normalen delovni dan! user posted image
Ja, težko je uvajanje novih... Naj ti čimprej mine!!! user posted image

Evo, konc odmora, grem naprej likat! Se bla fuuuuuuuuul pridna, pa bom še mal. user posted image Ob Mozartu likalnik kar sam dela. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ste samoplacnik ali imate svojega osebnega zobozdravnika s koncesijo ?
gagaga

Ste samoplacnik ali imate svojega osebnega zobozdravnika s koncesijo ?

koncesija (65%)

samoplačnik (35%)

Število vseh glasov: 57

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!