Svet -> RE: Julijke 2009 - 2.del (30.5.2009 22:15:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci oj ali katera že čuti kake popadke? prejšnjo noč sem se zbudila zaradi bolečin in "šraufanja" 2x.. sem mislila da moram iti na wc in ko sem prišla sem ugotovila da me ne tišči na wc... šfraufanje in otrdevanje trebuha se je pa kr nadaljevalo... sem po nasvetu iz materinske šole predihala in je bilo za nekaj časa ok... potem pa spet.. po kaki urci in pol mi uspelo zaspati.. amapk zjutraj zopet iste težave in danes se mi to ponavlja že cel dan bolečina se iz trebuha seli na križ, na momente taki občutki kot da bom dobila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] sicer ne ponavlja redno (pod to mislim na 5, 10 , 15 min...) amapk na urco al na 2 pa potem je spet nekaj časa mir,.. predivedam da so to lažni popadki ampak že ti bolijo anci- jz sem skor zihr, da so to lažni popadki...jz sem jih mela pri obeh prejšnjih nosečnostih. Obakrat sem bla hospitalizirana, po par dni, terapija Buscupan. Tko da če maš kako tableto doma, 2-3 dnevno, pa bo...lažje...tm do 37 tedna jih ješ, pol pa ni treba več, k loh rodiš:)))) Drgač se pa men moje dete tok premetava po trebuhu, da me kr ornk boli...In jz si želim ene 3 tedne prej rodit...itaq, da bi blo moje dete že dost veliko in da bi blo vse ok, itaQQQQQ,...3 tedne je velik...pol bi šli loh že kr kmal kam na počitnice:))) sej ne da sem neučakana....mal sem no...ampak tud prakrično bi mi blo bolj...k v 3 tednih lih najdeš tist ritem, ki ga v začetku loviš- točno veš kaj dojenčku paše, kok česa, kdaj je lačen, kdaj ima krče-.. Joj, babe, a ve veste, da se je zdej treba kokr se da naspat, k pol nas čaka kokrkol bojo pridni, manj spanja kot zdaj.... No, ne bom več pametna...grem spat. Nočko, pa se beremo!
|
|
|
|