|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Jaka
23.5.2009 10:44:53   
ellam
IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

Mi smo imeli papagaja z imenom Jaka zato mi ni všeč za dojenčkauser posted image

Mi tudi user posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.5.2009 10:47:29   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Kaj mislite o imenu Jaka.Danes sem imela pregled ker že nekaj časa vemo da bo fant iščemo za njega ime.No ampak danes je bil pregled malo drugačen ,ker je bila zraven najmlajša hči in ji je rekla zd,a vidiš kako ti dojenček maha ona pa njej to ni dojenček to je Jakec.Sva se obe kr zasmejali

Jast bi uparabila kar Jaka. Moj brat je in meni je všeč. Si je mala zaželela braca z imenom Jaka veš kako bo ponosna če mu daš ime Jaka.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.5.2009 12:33:27   
lananai
Mi je všeč - tko navihano. user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.5.2009 12:56:43   
lemavrica
Mi imamo tudi Jakata in ime mi je res ful všeč.

Volga sej starši še marsikaterega imena ne znajo sklanjati, pa kaj. Na to se pa res ne oziraš ko izbiraš ime.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.5.2009 13:37:43   
**NiNa**
meni je tudi všeč user posted image  in če bi moja punčka izbrala takšno ime za bratca bi ga verjetno tako poimenovala

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
23.5.2009 15:08:52   
hrchy
Meni Jaka deluje zelo neresno ime - to so papagaji, risani junaki, ja...- kar je super, ko je fant se majhen in res navihan.

Ampak po mojem mnenju je narobe, da se izbira ime, ki 'pase' otroku, ampak je bolje pomisliti, kako se bo pocutila odrasla oseba s tem imenom - ok, ce bi bil to en clovek, ki je vedno za stose, dedek, ki je vedno dobre volje... potem se nekako (ceprav mi je tudi cudno za starejsega moskega). Ampak kaj pa ce bo imel povsem drugacen znacaj ali zelo resen poklic, ce bo recimo bolj introvertiran...? Potem bi mi bilo pa ime, zelo cudno. Verjetno bi se raje odlocila za Jakoba. 

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.5.2009 18:07:10   
slovenka
Meni se pa zdijo imena za dojenčke prav Maj, Lun ipd. Jaka se mi zdi pa fajn za otročka in za kakšnega odvetnika. Jih kar nekaj poznam, pa direktorjev... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 32
25.5.2009 8:43:22   
Nea_teja_
No tudi meni je Jaka kr všeč in seveda tudi naši princeski smo bili sedaj na morju ta vikend in je celi žlahti razlagala kako ima mami v bušiju dojenčka in da je fantek Jaka sem se mogla kr smejat uni so pa sam gledal.Mojmu je pa bolj všeč Nik ali Jan.Ampak sva midve v večini user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
28.5.2009 12:15:49   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Mi imamo tudi Jakata in ime mi je res ful všeč.

Volga sej starši še marsikaterega imena ne znajo sklanjati, pa kaj. Na to se pa res ne oziraš ko izbiraš ime.

ja, saj, zato pa je tako, kot je. žalostno.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
4.6.2009 14:56:06   
Lenny
Jaka je prima, ampak kako vse ga ljudje sklanjajo .... katastrofa od slovenščine. Pri nas ga je veliki brat izbral za malega.

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 35
8.6.2009 16:55:36   
valerija77
Tudi mi imamo Jako, čeprav sem imela najprej malo pomislekov zaradi priimka (Jakop). Ko sem se pozanimala, da bo na dokumentih Jaka in ne Jakob sem pa sprejela ime Jaka.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 36
9.6.2009 20:09:34   
rina22
Tudi meni je ime Jaka zelo všečuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer ne vemo, kakšnega spola bo user posted image . Če bo user posted image bo Jaka, če pa user posted image pa Timeja. Najprej tudi meni ime ni bilo ravno uvau (zbral ga je fant), ampak sem se zdaj že tak navadila, da mi je res všeč. Sva se pa tudi mi2 najprej odločala med Jakobom in Jako...

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 37
9.6.2009 20:49:08   
hmm...
Ni mi všeč.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?