|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   38 teden
20.5.2009 12:10:12   
sanya
Čao,

jutri bi naj stopila v 38 teden, sicer imam rok 6.6 kar po moji logiki tu nekaj potem ne štima ampak OK....
zanima me ali je normalno, da je otrok tako živahen, da imam občutek da mi bo ven padel, saj me zelo pritiska tudi na mehur, da na trenutke že kar fajn boli. Čutim ga pa večinoma na levi strani okrog popka in brcike samo spodaj na mehurju. A potem se še ni obrnil? Ker tudi na trenutke še vedno me nekaj duši, da komaj diham, me kar boli v prsih. Trebuh mi pa tudi kar fajn otrdeva, večkrat dnevno... no včasih sploh nevem ali je to otrok ali samo otrdevanje..

Vaše izkušnje.....

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 38 teden
20.5.2009 12:19:23   
dreamhorse
Jaz sem danes stopila v 38 teden, rok imam 3.6. brcike čutim na desni strani, pa prav tako spodaj rokice. Tako da ni nujno, da se ti še ni obrnil. Lahko da čutiš rokice. Otrdeva tudi moj trebuh. s tabo verjetno ni nič narobe. Le dojenček se pripravlja na porod. Vsaj jaz tako mislim. Moja se sicer je malo umirila, vendar tudi jaz že par dni počivam, tako da sva obe bolj miirni. Hiter in čimlažji porod ti želim.

(odgovor članu sanya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2009 13:25:41   
sončki
v petek nastopim 38t rok mam 5.6 in
mam iste znake tko da to ni nič narobe je pa
tudi moj miško bolj živahen ni kaj pripravljamo se
user posted image user posted image user posted image čimlažji porod vama želim

< Sporočilo je popravil sončki -- 20.5.2009 13:27:01 >

Moji Sončki

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.5.2009 13:53:59   
Hope2
Rodila konec 37 tedna, brcike pa sem non stop čutila desno od popka in čist spodaj. Nikoli me ni brcnil v rebra in zelo, zelo redko nad popkom. Otrok je bil glavično.
Nič bat, brez panike, vse bo ok, ti sam dihajuser posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.5.2009 15:19:50   
Taddy78
Naš je bil že od morfologije obrnjen navzdol, ritko je imel na levi strani odspodaj, nogice pa na desni, bolj zgoraj.

Sem pa še med porodom konkretno čutila brce, tako da to, da se pred začetkom umirijo, ravno vedno ne drži...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.5.2009 16:30:40   
manna
Tudi jaz sem v 38. tednu, rok 8.6. Po mojem je vse kar čutiš normalno. Jaz čutim gibe levo od popka, višje pa ne več. Otroček je obrnjen na glavico in menda že precej nizko. Brce v mehur, pa razna špikanja so pa itak vsak dan na sporedu..

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2009 16:32:27   
manna
Aja, pa to da ne morem dihat se tudi meni skor vsak dan zgodi, najbrž celotna maternica pritiska na prsni koš. Otrdeva pa mi trebuh kakšnih 15x na dan, še posebej odkar ne pijem več magnezija.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2009 23:29:44   
Anonimen
no da se vam se jz pridruzim meni je danes tocno 37 teden otrok je ze od monograqfije obrnjen z glavico dol (rok mam 10.6.) pa iste tezave...spikanje v spodnem delu trebuha,bolecine,...tko da nc sikirat
na hrbtu tud ne morm vec spat a boki me iz dneva v dan vse bl bolijo
no kokr vidim smo si vse blizu z datumi pa me zanima ce je kaka iz ljubljane mislim da gre v ljubljansko porodnisnico roditi?

(odgovor članu manna)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.5.2009 22:39:11   
nyky
oj, js sm v 37 tednu in imam 17.6 rok in moram povedati da imam iste tezave v pojstli se komaj obrnem me kosti full bolijo kot da bi me slon brcnu med noge :), mali je se vedno zelo zivahen pa samo desna noga mi oteka. jas sem bila celo nosecnost odlocna da grem rodit v postojno z epiduralno, ampak bom sla kar v ljubljano, ce so vse prezivele bom pa tudi jaz!!edino kar me je zelo strah so bolecineuser posted image upajmo da bo hitro mimo....veliko srece vsem noseckam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?