Zopet jaz (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

lenika -> Zopet jaz (18.5.2005 20:29:28)

V zadnjem času kar veliko sprašujem, pa prosim ne mi zamerit. Menstruacija mi zamuja 8 dni in naredila sem že 2 Clear blue testa, ki sta bila negativna. Danes pa prebiarm novičke naa forumu prvič noseča in zasledim, da je test veljaven šele po 10 minutah, jaz pa sem ga takoj zavrgla. In grem hitro še enkrat gledat tisti test, ki sem ga delala včeraj zvečer in vidim močno vodoravno črto in čisto rahlo komaj vidno navpično. Sedaj ne vem kaj bi to lahko bilo. A mislite, da če grem jutri h ginekologinji in ji razložim zadevo, da mi bo hotela naredit test, ker jaz se na te teste več ne zanesem.
Prosim pomagajte mi, ker sem čisto zbegana.

Anitka -> Zopet jaz (18.5.2005 20:33:27)

Ja v kakšnem času pa si zavrgla teste?
Morda si pa res :nosecka: le še en test bo treba naredit in počakat 10 minut, ali pa h G in v laboratorij.

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da bosta :modri:

tinkamiška -> Zopet jaz (18.5.2005 20:34:08)

Lenika ne bi te rada žalostila ampak test ni več veljaven po 10 min. Nekateri so neveljavni po 5.

Rezultat se pojavi v roku 10 min, potem pa test ni več veljaven. Ampak, če se boš boljše počutila, pa ga naredi še enkrat in to zjutraj pa dobro preberi navodila:rozica:

Upam, da nisi zdej čisto žalostna:rozica::rozica::rozica:

Tinka

lenika -> Zopet jaz (18.5.2005 20:43:47)

Ja saj vem, da test tako pozno več ni veljaven, ampak zadnjič ste pisale, da je test lahko lažno negativen, lažno pozitiven pa ne more bit.
Saj ne vem, sem čisto zmedena, ker nisem pričakovala, ker sva z možekom rekla, da bova šele poleti začela zares delat, ker sem šele pred 3. meseci nehala jemat KT. Ne bom tako zelo žalostna, če ni nič, če pa je bom pa skakala do stropa, ker vidim ko prebiram vaše poste, da zanosit ni tako enostavno.

emaa -> Zopet jaz (18.5.2005 20:44:55)

meni še nikoli (noseča sem bila samo enkrat), ampak nikoli ni pokazal pozitivnega rezultata po 1, 5 60 minutah, če nisem bila noseča.

tinkamiška -> Zopet jaz (18.5.2005 20:47:00)

No potem pa stiskam pesti:miska::miska::miska::)

lenika -> Zopet jaz (18.5.2005 20:47:07)

Emamair, saj jaz za to tudi še nisem slišala, zato pa sem še toliko bolj zmedena.

NinaŠ -> Zopet jaz (18.5.2005 21:01:04)

svetujem ti da greš k G ali Z in naj ti naredijo krvni test - boš vsaj zihr

rija -> Zopet jaz (18.5.2005 22:01:14)

jaz pa mislim, da je pozitivno. Moj test je postal + po nekaj minutah in se potem + ni spremenil v nič drugega. po 24 urah je test zgledal ravno tako kot po 10 minutah. Vsekakor pa naredi še enega, in počakaj teh težkih 10 minut.

TANTRA -> Zopet jaz (19.5.2005 9:09:54)

Moja izkušnja po dveh :duda: je, da test ne pokaže pozitivno niti po 15, eni uri, če ni prisoten nosečniški hormon. Razlika kdaj pokaže je le v tem, da nivo hormonov pri ženskah variira in je pri nekaterih v začetkih zelo nizek, pri nekaterih pa kar visok.
Če ti kaže navpično črtico si sigurno :nosecka:! :bravo::bravo:

lenika -> Zopet jaz (20.5.2005 19:19:57)

Hvala za vse odgovore. Danes sem bila pri G in so mi še enkrat naredili test, ki je bil zopet negativen. Sedaj lahko samo čakam kdaj se bo :hudicek: pojavila.

Stran: [1]