|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pranje posteljnine
20.5.2009 10:37:31   
sabsa
Pozdravček!

Upam, da mi bo katera pomagala z nasvetom. Kupila sem posteljnino Aljaž (6 delno torej z obrobo), sedaj pa me zanima, ali ste posteljnino oprale v celoti ... torej tudi obrobo in kovter? In ali ste prale na 40?

Hvala za odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pranje posteljnine
20.5.2009 10:54:24   
Netopirčy81
Lahko daš samo na splakovanje. Lahko pa tut na 40 in to je to. Pa vse oper pa je.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2009 10:57:01   
Lunca1
Odejo midva nisva prala, ker je tako ali tako skoz pod prevleko. Prav tako ne blazine.

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.5.2009 11:11:50   
Hator
jaz sem tudi samo prevleke oprala

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.5.2009 12:09:34   
meta21
Jaz imam sicer od galeba ampak skoz perem na 40 in ni nič narobe. Če te je strah, daj pa na 30...

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.5.2009 15:56:53   
Želvi
Tudi jaz imam za posteljnino od Galeba in sem jo noramlno prala na 40 in je bilo vse ok. Prala sem pa vse v kompletu, preveke in obrobe, s tem, da  takoj ko sem prevleke vzela iz stroja sem jih raztegnila (zaradi pene) in normalno posušila. In je vse user posted image in lepo čaka na najino user posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2009 16:09:54   
malaMravljica
Konkretno tvoje posteljnine ne poznam, samo jaz jo perem vso na 60 st. Tako perem recimo tudi zgornji del od jogija - imam na zadrgo in dam zg. del dol, pa koutre in blazine tudi dajam prat, ceprav so pod prevleko. Vidim kaj se nabere vse v jogiju, imam eno zascitno folijo pod prvo plastjo jogija in tam se lepo vidi kaj se vse nabere recimo v enem mesecu. Sicer pa ti zagotovo kje pise na koliko se pere.

(odgovor članu Želvi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2009 20:36:42   
Najaa
Jaz vse perem na 60 ali 40. Tudi kovter.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.5.2009 22:28:05   
sabsa
Hvala punce. Sem že oprala.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
27.5.2009 19:41:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sabsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.5.2009 7:03:34   
Anonimen
Tudi jaz sem oprala čisto vse, pa še večino stvari lahko sušiš v sušilcu. Ravnaj se po navodilih, pa ne boš nič zgrešila.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
31.5.2009 8:40:59   
fusia
Jaz perem vse - kovter, povšter, prevleko od jogija, prevleke pa itak. Saj mora na vsem pisati, na koliko se lahko pere. Jaz perem na 60.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.