Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
napoteni v razvojno ambulanto 19.5.2009 17:54:58
|
|
|
|
PetraSkok
|
pozdravljene....mene pa zanima, ali ima katera podobno izkusnjo in kako se je stvar pri njej iztekla oziroma kaj mi svetuje - namrec, danes smo bili v posvetovalnici in dobili napotnico za razvojno ambulanto. Puncka je stara 3,5 meseca, problem pa je drza glavice, kar opleta z njo, tudi ko jo je postavila v sedec polozaj, je nekak na hitro postavilo glavico v normalen pokoncen polozaj, kot bi sedela, nato pa je spet zacela mahati z njo okoli. Tudi ko jo hranim po steklenicki, glavico vedno nekaj nazaj tisi in hoce gledati cez mojo ramo. Zelo vesela bom vsakrsnega komentarja oziroma nasveta. Hvala vnaprej.
|
|
|
|
RE: napoteni v razvojno ambulanto 19.5.2009 18:16:25
|
|
|
|
symona
|
Zdravo! Tudi moja beba je stara 3,5 meseca in sva do sedaj dvakrat bili v razvojni ambulanti, hodiva na ptuj in prejšnji teden sva prvič imeli fizioterapijo, ki jo bovi imeli vsak mesec, vse dokler ne bo shodila. V razvojno in na fizioterapije pa hodiva zaradi tega, ker sem v nosečnosti bila okužena s toxoplazmozo. Če te še kaj zanima, mi piši na zs.
|
|
|
|
RE: napoteni v razvojno ambulanto 19.5.2009 21:29:55
|
|
|
|
nejcko
|
Jaz ti sicer ne vem nič pametnega povedati, ker imava v kratkem šele prvi pregled v RA. Je pa naša stara 4 mesece in pol, pa tudi še ne drži čvrsto glavice., poleg tega je še "zategnjena", torej sili v pokončen položaj in zateguje glavo v desno, kravic sploh ne pase, kar roke iztegne nazaj in joka ko zmešana, rokice je sicer zdaj malo "sprostila", jih je pa imela do nedolgo nazaj vseskozi pokrčene in dlani stisnjene v pest. Sem pa kontaktirala kar z nekaj mamicami, katerih otroci obiskujejo RA, pa vse pravijo, da to ni nek bav bav, le otroček na začetku baje blazno joka pri vajah. Bom sporočila, kaj bomo izvedeli. Srečno.
|
|
|
|
RE: napoteni v razvojno ambulanto 20.5.2009 9:52:46
|
|
|
|
viledka
|
mi smo imeli iste probleme pri prvem otroku. Napotili so nas tudi na fizjoterapijo. V zadnjem casu itak zelo veliko dojenckov hodi na roazvojno. Jaz sem sicer vaje delala - ampak spet ne tako intenzivno, ker mali ni hotel. Zdaj je 2 leti star in popolnoma zdrav otrok - mislim, da so se stvari skoraj same od sebe poporavile. Te pa vcasih zdravniki in fozjoterapevti prav prestrasijo - sam ne si vsega prevec k srcu jemat....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?