elevitka -> RE: Prisotnost očeta pri porodu -MB - plačilo (19.5.2009 20:51:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Monni Jaz sem se pozanimala po mailu, ko sem se prijavljala v materinsko šolo in mi je bilo rečeno, da se nič ne plača za prisotnost očeta pri porodu, imeti pa mora potrdilo, ki ga dobiš v materinski šoli. točno tako je še vedno Lani je v porodnišnici MB rodila kolegica in prvo, ko je prišel njen partner tja so od njega zahtevali potrdilo in ker ga ni imel so mu rekli, da ne bo mogel biti prisoten. Ko jim je razložil, da še nista utegnila it v materinsko šolo (kolegica je rodila v 26T), ampak da sta nameravala so mu spregledali in ga pustili zraven v porodno sobo. moja kolegica ki je rodila aprila letos je mela zegn - ker ati ni mel potrdila je babica rekla žal ne bo šlo - (še sreča da ni rodila takoj, je bila ravno izmena in je šla tista sitna babica domov, je prišla druga ki ni komplicirala glede prisotnosti očeta brez potrdila- TOREJ KAK KDAJ) Če vedno obvezno zahtevajo potrdilo ali pa je bilo to zgolj naključje pa ne vem. Ti bodo znale najbolje tiste odgovorit, ki so dale že to skozi.
|
|
|
|