nosečnost (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> nosečnost (19.5.2009 13:57:03)

mi katera lahko svetuje kam naj se obrnim v primeru depresije v nosečnosi
s kom bi se lahko pogovorila

hvala

vim -> RE: nosečnost (19.5.2009 14:19:28)

Ko sem jaz hodila v MŠ sem dobila informacije o psihologinji/psihiatrinji, a žal kontaktov nimam več. je pa najbolje da pokličeš v babiško šolo v LJ pa ti bodo tam svetovali. Zagotovo pa to povej tudi tvoji G in ti bo tudi ona dala kakšen kontakt.
Depresija je kar pogost pojav, sploh poporodna zato, nikar ne odlašaj le poišči pomoč.
Včasih pa pomaga tudi klepetanje na forumih, zato si več kot dobrodošla v kakšni drugi temi na čveku in tako si druga drugi pomagamo in tako je lažje. zaupati se tujci je včasih lažje kot bljižnim.

bskrle -> RE: nosečnost (19.5.2009 14:19:36)

v Lj se s tem ukvarja na GK le ena psihologinja ga. Vislava, priimka ne vem, . Drugače ti da napotnico  os. zdravnik ali G.
Pomagal ti bo vsak psiholog, vsaj meni je.

Anonimen -> RE: nosečnost (19.5.2009 14:34:04)

pa niti nimam depresije ampak eno tako zmedenost, ne morem se skoncentrirati, boli oz. tišči me v glavi, vseskozi sem utrujena...pa če bi vedela da bo minilo ne bi paničarla ker pa me skrbi da ne bo pa me skrbi

ali je katera doživela kaj podobnega

naj še povem da se mi je podobno zgodilo pred pol leta....sedaj sem v 11 tednu nosečnosti...to je druga nosečnost...v prvi nisem imela  nobenih podobnih problemov

Anonimen -> RE: nosečnost (19.5.2009 14:36:53)

Na tem forumu ti bodo skoraj zagotovo znali pomagati ,ali pa če še malo pobrskaš po med.overju imaš veliko forumov.

http://med.over.net/forum5/list.php?1

Anonimen -> RE: nosečnost (19.5.2009 15:00:32)

še kakšen nasvet.....tle na linku jest nič nejdem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Monni -> RE: nosečnost (19.5.2009 15:41:54)

Najbolje, da stopiš do svojega osebnega zdravnika ali pa pokliči ginekologa in poveš svoj problem. Oni se srečujejo s takimi problemi velikokrat in ti bodo znali najbolje svetovati. Najslabše kar lahko narediš po moje je to, da si sama postaviš diagnozo s pomočjo forumov in naših nasvetov.

Anonimen -> RE: nosečnost (19.5.2009 17:58:28)

sama sem imela na začetku podobne težave....pa sem na tem forumu in med.over.net se lahko sprostila...pomagal mi je tud pogovor s partnerjem....ko so minili prvi trije meseci je pa bilo kot bi zadevo odrezal...sam nasmeh in veselje.....
upam, da te bo čimprej minlo

Stran: [1]