hrchy -> RE: Kače pod peskovnikom (21.5.2009 17:16:42)
|
hehe, pri nas smo pa ravno obratno, pajki so meni cisto na izi, pred kacami imam pa strasno fobijo - tako, da se stekla terarija nisem upala dotaknit, ko se je z druge strani kaca zvijala po njem... brrrrr... amapk sem vseeno firbec in zmeraj pogledam oddaje o kacah, slike itd... sem celo premisljevala, da bi sla na kaksno terapijo, da me resijo te fobije, amapk nekako ni zneslo... Moj ima pa smrten strah pred pajki... tako da sem ponavadi jaz v vlogi 'resiteljice', ker v bloku veckrat srecas pajka kot pa kaco Najhujse je pa na tistih ozkih potkah med grmicevjem na hrvaskih otokih, kjer imas ful obojega... in se potem nikoli ne moreva zmenit, kdo bo hodil prvi Najbolj me je pa groza, ker na dopustu rada spim pod milim nebom, da bi se mi kaksna kaca prisla ponoci 'gret' v spalko... pomoje me kap zadane direkt. Enkrat je moj bivsi na potapljanju ujel eno zival, ki ima glavo podobno morskemu konjicku, ampak telo pa kot kaca. In jo je drzal v rokah, pa plaval proti meni. Inko je bil ze cisto blizu se mu tista posast izmuzne iz rok in direkt proti meni.. jaz sem pa sredi morja skoraj frslok dozivela (pa tud ce ni bila kaca)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
|
|
|
|