Anonimen
|
Jaz bi pa prijavla vsakega, ki drazi sosedovega psa in ta potem ugrizne in je pes vsega kriv .. bla bla. Pa prijavila bi vsakega packa, ki za svojim psom ne pobere dreka. Pa vsakega kretena, ki parkira svoj avto na zelenici med bloki in unicuje se tisto, kar je sploh se ostalo zeleno. In tako dalje .. Kace so mi pa nagravzne in ga ni cloveka, ki me bo preprical, da mi pa gad pred hiso pa ne bo nic naredil. ani ob Bohinjskem jezeru so tut ble kr fajn "vibracije", pa je vseen prlezla k nam ... Ubila je nisem, ker se kamna zraven skale, na kateri je bla, nisem upala vrzt, da mi ne bo kej nardila. Sicer je pa slepec zame kaca, eno leto na Pagu sem najbrz zbudila vsaj ene par ljudi, ko sem mrtvo kaco srecala, pa psa se tudi nisem dotaknila sploh, ko se je valjala po crknjenih slepcih. Fuj. OMG???!? men se pa ti gravžaš, a te lohk s kamnom potolčem zato? in ja, gad na dvorišču ti nebo nič naredil, sploh pa nima kaj iskat na tvojem dvoriščlu, razn če živiš kje v planinah IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Sicer je pa slepec zame kaca, eno leto na Pagu sem najbrz zbudila vsaj ene par ljudi, ko sem mrtvo kaco srecala, pa psa se tudi nisem dotaknila sploh, ko se je valjala po crknjenih slepcih. Fuj. Za biologe je pa kuščar. važn da je za ribico kača in to taka, ki jo bo napadla, takoj k jo bo zagledala
|