Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ima za fantka s 4 črkami 20.5.2009 11:34:07
|
|
|
|
Mateja4
|
Jan sva tud midva planirala da če bo bo Jan... samo pravjo da bo
|
|
|
|
RE: Ima za fantka s 4 črkami 20.5.2009 16:29:17
|
|
|
|
*bubi*
|
teni, sj ti ni treba o fantovskih imenih razmišljat
|
|
RE: Ima za fantka s 4 črkami 20.5.2009 18:28:12
|
|
|
|
Teni_
|
Itak. Mi tak same punčke delamo.
|
|
|
|
RE: Ima za fantka s 4 črkami 28.5.2009 6:37:09
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Hvala za predloge. Joj, ko moj ne bi tako kompliciral glede imen. Meni je na primer všeč Luka, mojemu pa sploh ne. Nika navija za Jana, ati se kolikotoliko strinja, meni je tudi ok, tako, da če ne bo sprememb bo verjetno Jan ali Jani. Katero izmed teh dveh je vam bolj všeč? Sasj vem, da se bova midva na koncu odločila, ampak vseeno me zanima. Meni je Luka bolj všeč kot Jan in Jani.
|
|
|
|
RE: Ima za fantka s 4 črkami 28.5.2009 6:46:56
|
|
|
|
Teni_
|
Meni je tudi Luka full všeč. Pa moj ni za to.
|
|
|
|
RE: Ima za fantka s 4 črkami 5.6.2009 12:36:51
|
|
|
|
krivonoska
|
Meni je pa všeč GAL, TJAN, FILIP in ŽAK
|
|
|
|
RE: Ima za fantka s 4 črkami 5.6.2009 18:13:26
|
|
|
|
Tonchka
|
Mark, Luka, Maks, Tine, Jure,....
|
|
|
|
RE: Ima za fantka s 4 črkami 5.6.2009 19:17:15
|
|
|
|
emsika
|
Mi imamo doma Larsa, drugače pa so vsa imena lepa, ne glede na to katerega izbereš...
|
|
|
|
RE: Ima za fantka s 4 črkami 6.6.2009 8:53:46
|
|
|
|
murkica
|
Jaka ali pa Blaž :)
|
|
RE: Ima za fantka s 4 črkami 7.6.2009 15:00:56
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Hvala za predloge. Joj, ko moj ne bi tako kompliciral glede imen. Meni je na primer všeč Luka, mojemu pa sploh ne. Nika navija za Jana, ati se kolikotoliko strinja, meni je tudi ok, tako, da če ne bo sprememb bo verjetno Jan ali Jani. Katero izmed teh dveh je vam bolj všeč? Sasj vem, da se bova midva na koncu odločila, ampak vseeno me zanima. Meni je bolj všeč Jan, kot Jani, malo bi pa pogledala katera verzija paše k priimku in se odločila . Si pa hitra kot jaz, jaz tudi že o imenu razmišljam, še bolj pa bom, ko bom vedela za spol
|
|
RE: Ima za fantka s 4 črkami 7.6.2009 16:35:40
|
|
|
|
Teni_
|
Itak, če že imava za punčko izbrano od takrat, ko sva se samo začela pogovarjat o še enem . V glavnem, jaz še vedno navijam, da bi bil Luka.
|
|
|
|
RE: Ima za fantka s 4 črkami 7.6.2009 16:47:59
|
|
|
|
mateyka
|
Lan? (ko je že Lana v igri, pa še najbolj je podobno Luki ) - Teja, Nika in Lan moja starša pravita da je Vili prav fletno
|
|
|
|
RE: Ima za fantka s 4 črkami 7.6.2009 17:09:36
|
|
|
|
7lina7
|
oj!! kaj pa LIAM ?
|
|
RE: Ima za fantka s 4 črkami 8.6.2009 21:30:10
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 oj!! kaj pa LIAM ?
|
|
|
|
RE: Ima za fantka s 4 črkami 9.6.2009 9:39:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Nika navija za Jana, ati se kolikotoliko strinja, meni je tudi ok, tako, da če ne bo sprememb bo verjetno Jan ali Jani. Bravo za Jana . Mi imamo Jana (Jani mi ni všeč).
|
|
RE: Ima za fantka s 4 črkami 9.6.2009 21:20:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Lian, Tian, Filip, Jure, Nace, Anej, Enej
|
|
|
|
RE: Ima za fantka s 4 črkami 9.6.2009 23:00:16
|
|
|
|
poli*
|
Jani ali Tine. Luka mi sploh ni všeč
|
|
|
|
RE: Ima za fantka s 4 črkami 15.6.2009 12:52:44
|
|
|
|
lizika2
|
Katero ime vam je lepše: Aljaž, Jakob ali Gal?
|
|
|
|
RE: Ima za fantka s 4 črkami 17.6.2009 18:10:17
|
|
|
|
emsika
|
Jakob....
|
|
|
|
RE: Ima za fantka s 4 črkami 19.6.2009 13:49:53
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Naša tamala je izbrala ime da bo njen bratec Jaka in konec tako da bo Jaka.
|
|
|
|
RE: Ima za fantka s 4 črkami 19.6.2009 13:51:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Naša tamala je izbrala ime da bo njen bratec Jaka in konec tako da bo Jaka. In tako naj ostane do konca. Lepo ime, no, sej to sem ti že rekla.
|
|
|
|
RE: Ima za fantka s 4 črkami 19.6.2009 22:04:29
|
|
|
|
Erin
|
Kaj pa Lukas? Meni osebno se zelo lepo sliši... Drugače pa... Enej, Izak, Nace, Ažbe, Tevž, Sven, Erik, Tjaš, Leon, Svit, Alan, Brin, Mark, Tine, Aleš, Ivor, Karl, Dean, Bian, Kris, Lian, Maks, Sašo, Drej(c)...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?