Poka -> RE: Kdaj menjaš službo? (21.5.2009 13:13:54)
|
Ko šef zaradi nesposobnosti izgubi vso svojo avtoriteto nad tabo. Ko vidiš, da zaradi narave dela začneš osebnostno nazadovat, ne pa napredovat. Ko ti manjka izzivov in te to začne počasi ubijat, počutiš se nekoristnega... Na koncu pa itak - ko sploh najdš (če) tako službo, kjer boš res imel možnost izrazit svoje sposobnosti, če pa ne - pa pač - odpeš svoje podjetje. Tudi jaz sem jo enkrat pustila - ne tako dolgo nazaj. V trenutku, kot afekt, v isti minuti odločitve. Brez obžalovanja, povedala sem svojemu mnenje, pri čemer me ni zanimalo kaj misli in tudi nebi mogel vplivat na mojo odločitev, ampak je videl, da mislim resno in se je strinjal z mano. Brez odpovednega roka (nisem niti za minuto želela več ostat na delovnem mestu in tudi nisem) - zanimivo - delodajalec je to mirno sprejel tako da je bila odpoved sporazumna. Na zavodu nisem dobila nič in sem tudi vedela, da ne bom - dologov sem imela veliko - ampak ni mi bilo žal. Žal bi mi bilo živcev. Od takrat naprej se je itak nekaj spremenilo - včasih sem se prilagajala drugim in sem marsikdaj potegnila ta kratko, od takrat naprej se drugi meni. Sem bolj samozavestna, vem kaj hočem, slabo je pa to, da sem tudi bolj sebična, pa dobivam neke komplekse večvrednosti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] včasih.
|
|
|
|