Anonimen -> RE: je ali ni? (21.5.2009 9:17:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka vsaj kolikor sm preverila, to naj nebi blo povezano... torej: *dispneja (težko dihanje) normalno za nosečnost, bolj ko gre nosečnost h koncu, težje je dihanje, ker maternica pritiska navzgor in zato imajo pljuča manj prostora. Značilno je zlasti ponoči, v ležečem položaju, pri sprehodih, hoji po stopnicah, v vročem vremenu. *pikčaste krvavitve in podplute po koži Sem sicer 2 meseca po porodu, ampak se mi še vedno vsaka podpudba vidi en mesec skupaj, pokaže pa se za vsak manjši udarec, običajno niti ne vem, kdaj sem se udarila. Še posebej pogosto, če imaš tanjšo kožo in si bolj svetlopolta, tudi anemija naredi svoje. *kri v blatu hemeroidi? in zraven še prisotni: *anemija (slabokrvnost) normalno v nosečnosti *napredujoča utrujenost tudi normalno v nosečnosti * šibkost in bledica tudi normalno v nosečnosti (povezano z anemijo) *krvavitve iz nosu in dlesni tudi nomrlano v nosečnosti (hormoni stanjšajo sluznice) *razdražljivost hehe, o tem pa ne bi, vprašaj mojega moža *bolečine v kosteh in sklepih to pa je normalno, če gre za medenične kosti, hrbtenico Meni se zdijo vse nosečniški znaki, vendar če te zelo skrbi in glede na bolezen v družini, bolje preventiva kot kurativa. Pojdi naredit teste, da se prepričaš.
|
|
|
|