Zaprtje, zatekanje.... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Yasminka -> Zaprtje, zatekanje.... (17.5.2005 20:17:49)

Vsako jutro imam podobne tezavce. Na WC-ju nikakor noce it nic ven.... To traja tud po nekaj dni :hudicek:
Kako to resujete??? Donata ne prenasam, saj mi je po njem zelo slabo :ups: Namocene slive pa ne pomagajo.
Opazam pa tudi, da sem zjutraj zelo zaotecena (prsti, veke). V dveh dneh se zredim tud za 1,5 kg.... Pa se mi zdi da je to bolj voda.
Malce me ze grabi panika....:(

Y 9./10.t

Grascakinja -> Zaprtje, zatekanje.... (17.5.2005 20:25:14)

Zatekanje "rešujem" s pitjem fuuuul vode, pa 2x na dan po skodelico čaja iz njivske preslice, počitek in noge v luft.
Glede zaprtja pa ne bi vedela - lahko ti priporočam samo veliko veliko veliko zelenjave in sadja.

mishka -> Zaprtje, zatekanje.... (19.5.2005 7:53:05)

...zatekanje...manj slana hrana pa dosti počitka :zmeden:
...zaprtje...pri meni deluje edino 2 kivija na tešče in še kakšno jabolko povrh :bravo:...prava čarovnija...
...namesto donata pa ima podoben učinek tudi katerakoli mineralna voda, seveda taka z mehurčki...

Lepo nosečnost...:miska:

soncek&luna -> Zaprtje, zatekanje.... (19.5.2005 9:26:12)

yasminka meni je pomagal sirup portalak...dobis ga v lekarni brez recepta...sicer traja par dni, da se "zadevica odpre" ;), ker je zelo blago zdravilo...pa tudi, ko zacne delovati, te nic ne "sraufa" in ne zvija...
pa tudi obcutek napetosti v trebuhu ti iznici...

tulipan -> Zaprtje, zatekanje.... (19.5.2005 12:09:38)

Ojla, jaz bi se glede močnega zatekanja posvetovala z ginekologom...za vsak slučaj! Ker pretirano zatekanje ni normalno in ne zdravo za nosečnico, niti za otročička!
Smo pa različne, tako da bi ti res svetovala pogovor z gin..
Lp!:)

yvon -> Zaprtje, zatekanje.... (19.5.2005 19:22:24)

pozdravljena,
sama sem imela velike težave z zaprtjem in zatekanjem, pa so mi svetovali otrobe z jogurtom, pa še mal sadja si not narežem, da ni preveč zanič :zmeden: in ti povem deluje :bravo::bravo:

poskusi zjutraj in po možnosti še zvečer

pa veliko užitkov

Stran: [1]