|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   celjenje presredka
18.5.2009 12:41:00   
maja1488
V prvi nosečnosti sem imela težave z vnetjem okrog šivov, pa me zanima, če obstaja kakšna krema ali pršilo, da ublaži bolečino, če se mi to še 1x zgodi.

Vem da je treba tuširat, pa zračit...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: celjenje presredka
18.5.2009 12:45:57   
Aurea
Pomojem je bolje, da nič preveč ne mažeš...

Tako, kot si zapisala, tuširanje z mlačno vodo, potem pa fenanje in zračenje... Jaz sem včasih dala še kapljico Tea Tree olja na vložek, ker je to najboljši naravni antiseptik in deluje proti okužbam.

Si sapis sis apis.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2009 12:47:49   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

V prvi nosečnosti sem imela težave z vnetjem okrog šivov, pa me zanima, če obstaja kakšna krema ali pršilo, da ublaži bolečino, če se mi to še 1x zgodi.

Jaz sem po priporočilu farmacevtke uporabljala tudi Bivacyn sprej, ki pa se medna žal ne dobi večuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2009 14:26:39   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

čisto nič drugega kot pogosto tuširanje ali umivanje zgolj in samo z vodo (brez mila). Pa potem posuši s fenom ali pa si daj vložek Vir?? (ta mehkejši) da popivna odvečno vlago. Pa nosi 100% bombažne hlačke, še najbolje kar tiste mrežaste iz lekarne, da se ti bo presredek fino zračil. Pa NIČ mazat, nobenih razpršil, kapljic, olj in nevem česa vse...

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2009 14:46:50   
Taddy78
Ko me je doktor šival, mi je rekel z ničemer mazat, po vsaki potrebi se umit samo z vodo, pa tudi večkrat na dan umivat. S tem da sem tudi doma še kak teden uporabljala Vir80 vložke in mrežaste hlačke.
In se mi ni nič vnelo...

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2009 16:37:33   
*Pija
Pomaga tudi kopel pripravljena iz hrastovega lubja...najboljše da v lekarni vprašaš ali pa kje ko prodaja te domače zeli in podobno....v mlačno ali mrzlo vodo daš to hrasovo lubje in sediš po kake pol ure v tem.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.5.2009 16:39:11   
*Pija
Pomaga tud hrastovo lubje..vprašaj v lekarni, če imajo ali pa tam če kje prodajajo ta domača zelišča in te stvari. iz hrastovega lubja si narediš malčno ali mrzlo kopel.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.5.2009 16:39:52   
*Pija
Se opravičujem za dva posta....nekaj me je zafrkavalo

(odgovor članu *Pija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.5.2009 22:34:54   
.soncek.
Jaz sem uporabljala Byvacin sprej, sem bla kmalu ko nova. pa še v materinski nam ga je priporočila

(odgovor članu *Pija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.5.2009 14:49:43   
vesny26
meni je rekla zadnjič v lekarni za neko mazilo, pozabila sem kako se mu reče, imajo ga v domačih lekarnah, je pa baje super za vse vrste ran. ne vem a je panamsko mazilo al kako žeuser posted image

(odgovor članu .soncek.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.5.2009 15:19:06   
ronja
Jaz ti svetujem preventivo - masažo in raztegovanje presredka - pa verjetno šivi niti ne bojo potrebni. Zgubit nimaš kaj...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.5.2009 15:22:02   
sonček33
Če katera potrebuje, jaz podarim weledino olje za mazanje presredka.Na zs.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.5.2009 19:12:10   
ninka80
Oj.

Me ni pa je patronažna odsvetovala Bivacin sprej. Predlagala pa mi je fiziološko raztopino in je resnično pomagala.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.5.2009 21:38:56   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Jaz ti svetujem preventivo - masažo in raztegovanje presredka - pa verjetno šivi niti ne bojo potrebni. Zgubit nimaš kaj...

Mal prepozno - grem jutri rodit user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.5.2009 21:40:56   
sonček33
maja srečno!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?