|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oblačenje za spanje
18.5.2009 11:33:13   
mammi
Koliko imate v tem času oblečene otroke za spanje. Naša 16mesečnica je danes že drugo noč zakuhala! Vročina kar naenkrat pride do 39 stopinj. Oblečena je v bodi z dolgim rokavom, nogavičke in spodnji del pižamice. Je to preveč??? Vročine čez dan nima več!! Ponoči se zbudi in ima laske čisto mokre!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oblačenje za spanje
18.5.2009 11:45:52   
analucija
mi tudi tako bodi in spoden del pižame

(odgovor članu mammi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2009 11:49:25   
honey
Koliko pa imate stopinj v prostoru, kjer mala spi? Pa tudi tako hitro zakuha, čez dan, mislim? Jaz sem našega mislim da nekje do 10., 11. meseca oblačila v pižamo z nogavičkami (pajac v celem), potem sem pa nehala, ker mu je bilo enostavno prevroče. Sploh pa, ko se je začelo toplejše vreme in smo imeli čez 19 °C v spalnici, je spal v kratkih pižamah (kratke hlače in rokavi). Tako da, če mene vprašaš, je mala preveč oblečena. 

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu analucija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2009 12:01:18   
livia
Kolk mate pa stopinj v sobi in s čim je pokrita?

Jaz mam moji v bodiju dolg rokav, spodaj nič, sta pa v tanjši spalki. V sobi imamo 21-22 stopinj.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2009 12:51:02   
danijela in taja
ohlapna pižama iz enega dela ...kratke hlače.. kratki rokavi....v zelo tanki spalni vreči brez rokavov....nič pokrita ...v sobi je ponoči nekje 23 stopinj....+-1....mislim da je tvoja preveč oblečena....mi smo stari 21 mes....pa tudi lansko poletje je bila isto....lp

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu mammi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2009 12:55:46   
NA77
Preveri plenice, če jih še potrebuje.Običajno so velika vsestranska nadloga.Uporabi  ekološke, le-te  pustijo koži da diha.Preveri tudi pokrivalo. user posted image user posted image

(odgovor članu mammi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.5.2009 13:22:32   
lilka
Če mene vprašaš so nogavičke čisto odveč, ponoči bi naj noga počivala, po moje, če je mokra je preveč oblečena, težko rečem....jaz jo raje manj oblečem in jo dam v vrečo, ko bo pa še vreča preveč, bomo pa vidli kako bo, upam, da se ne bo preveč odkrivala....boljše spimo če nam ni vroče, samo ko pri malčkih nikoli ne veš...

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu NA77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.5.2009 21:48:16   
tominikapiki
Ok, mi smo res na Obali in imamo not 24 stopinj, ker se nam stanovanje nikakor ne more shladit, vendar je ta mali oblečen v bodi s kratkimi rokavi - in pač samo to, nič drugega. Pokrit (beri: odkrit) je samo z rjuho, pa še okno imamo ponoči odprto. Aja, star je pa 12 mesecev. Jaz bi rekla, da imaš ta malo absolutno preveč oblečeno, saj ti s to svojo vročino in mokrimi laski to sporoča! Pa še nevarno je.

(odgovor članu mammi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.5.2009 22:05:21   
barika
Samo body z dolgimi rokavi in Klar žabice (one bombačne) ali pa navadno pajac pižamo. imamo pa tudi nekje  okoli 23°, ampak ker ponoči zračim še ni za kratke rokave.

(odgovor članu tominikapiki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.5.2009 23:01:51   
Najaa
Moja 29m je v bodyju z dolgimi rokavi in tankem spodnjem delu pižame. Sem ji pa ravno danes kupla pižamo s kratkimi rokavi in hlačami. user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.5.2009 22:40:23   
sandra85
naš 21 mesečnik spi samo v bodiju s kratkimi......če ga oblečem kej več, slabo spi in se celo noč premetava.  smo takoj ugotovili, da je rad malo oblečen, tako da tut pozimi spi samo v bodiju ampak z dolgimi rokaviče ima otrok vročino, je nam P svetovala da ga čimmanj oblačimo-celo pozimi sem ga imela samo v kratki majčki čez dan (v stanovanju) in tako je baje prav. zdaj pa že itak sam pove, če ga zebe al mu je vroče

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.5.2009 13:05:17   
K_a_t_i
100 ljudi, 100 čudi...
Jaz spim pri 24C v pižami (dolgi rokavi in dolge hlače), pokrita s kovtrom. Naš 2 letnik ima pa bodi brez rokavov in tanko pižamico (dolge hlače in rokavi) ter prav tako zahteva, da ga pokrijemo do vratu. Toliko ga oblečemo pa zato, ker se sam ne zna pokriti in bi ga manj oblečenega zeblo. Ko je bil še manjši, je več joči prejokal, preden smo ugotovili, da ga zebe. Po mamici pač user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.5.2009 20:25:03   
Aja1
Naša (2,5 let) spi v tanki pižamici s 3/4 hlačami in 3/4 rokavi. Pokrita je s tanjšo odejo samo do pasu. V stanovanju pa je 22 stopinj. Mislim, da je tvoja res preveč oblečena. Nogavičke vsekakor stran.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.6.2009 22:51:26   
run111
Moji trije 15 12 in 1o letni imajo podnevi samo majčko navadne gatke in žabice ponoči pa samo majčko in navadne gatke!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.6.2009 10:03:24   
barby0
IZVIRNO SPOROČILO: run111

Moji trije 15 12 in 1o letni imajo podnevi samo majčko navadne gatke in žabice ponoči pa samo majčko in navadne gatke!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

**** si user posted image user posted image user posted image  ej

(odgovor članu run111)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?