anika87 -> KIK in NKD (18.5.2009 10:16:15)
|
Punce, ali kupujete kaj za dojenčka v trgovini Kik - tiste, ki poznate, saj zdaj jih je že kar nekaj po Sloveniji. Ponavadi je res vroče, brez kisika in gužva pri nas v Kik-u, tako da za sebe se mi najbolj ne ljubi slačit in probavat, čeprav sem si že dosti kupila in mi je bilo (in še vedno je) všeč. Cotike za dojenčke pa so mi še posebej všeč, kar veliko lepega in poceni se najde, pa še probavat in slačit se ni treba [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Zanima pa me, kaj si mislite o teh cotkah (kvaliteta). Men se zdijo čisto ok za ta kratki čas, dokler bebiji prerastejo to (nekaj mesecev), kolegica pa mi je rekla, naj preverim od kod to pride (če ni iz Kitajske, ker majo tam strupena barvila). Jaz pa gledam na etikete, pa nič ne piše... Mimogrede, prosim za komentarje na omenjeno trgovino in ne reklamirat trgovin po Ljubljani in drugih večjih mestih, ker trenutno ne bom šla v šoping, pri nas je pa razen Kik-a otroške cotke možno kupit le v Babycentru in Pikapolonici. No pa še NKD jih ima nekaj, tudi cartkanih, katera pozna, prosim komentar tudi za NKD, saj sem tam tudi kupila par kosov.
|
|
|
|