barika -> RE: ZS- prijatelji (20.5.2009 9:18:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR Tudi na tej temi se vam opravičujem za nekoliko pozen odgovor. Nova oblika je zasnovana tako, da se beležijo aktivnosti, ki jih na portalu počnete (npr. odprete novo temo, album, naložite slike...), beleži se tudi s katero osebo ste v kontaktu ali ste bili ( poslano ZS, ste odgovorili na njegov/njen post, gledal fotke v albumu...). Glavna ideja je zasnovana tako, da se naredi s tega seznam aktivnosti za osebe, ki bi vas utegnile zanimati. Med prijatelje sistem uvršča osebe s katerimi ste bili v kontaktu ( preko ZS jev, na forumih, v albumih...) in en "kar enih" oseb [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . Trenutna razporeditev v meiju je res nejasno in vas lahko zavede (meni na desni strani) - gre za seznam aktivnosti, dejansko pa greste na ZS na linku zgoraj (vodoravni linki). Hvala za vse vaše predloge, kritike...upoštevli jih bomo pri nadgradnji in preoblikovanju moje ringaraje, ki seveda sledi. meni se zdi to totalno brez veze in nepotrebno... RR ne komplicirat no.
|
|
|
|