MEGY_Patricija -> Punce moje dober vic mam za vas (17.5.2005 19:08:44)
|
:)-:)-:(:)-:(:)-Micka si je privočila skok čez plot z Janezom. Ko sta tako nekoč seksala, sliita avto, ki se ustavi na dvoriču. Micka plane iz postelje, pogleda na dvoriče in vzlikne: "Moj Bog, moj mo se je prej vrnil s potovanja. Janez, takoj skoči skozi okno na cesto in izgini!" Janez pogleda skozi okno in odvrne: "Ne morem, Micka. Saj vidi, da deuje!" Micka se obupano zgrabi za glavo in krikne: "Janez, če naju moj mo zasači, naju bo oba ubil." Janez torej plane iz postelje, pograbi svojo obleko, skoči skozi okno na cesto in se znajde v skupini maratoncev, ki prav tisti hip tečejo mimo Mickine hie. Da bi zabrisal sled za seboj, se jim Janez pridrui. Čez nekaj časa se Janezu med tekom priblia prvi maratonec in vpraa: "Kolega, ali teče maraton vedno nag?" Janez: "Vedno. Tako prijetno je čutiti pihljanje vetra, ko sem nag, in tako bolje čutim povezanost z naravo." Čez nekaj časa se Janezu med tekom priblia drugi maratonec in vpraa: "Kolega, ali teče maraton vedno z obleko pod pazduho?" Janez: "Vedno. Tako praktično je imeti obleko pri sebi. Ko pritečem na cilj, se lahko takoj oblečem, usedem v avto in odpeljem domov." Čez nekaj časa se Janezu med tekom priblia tretji maratonec in vpraa: "Kolega, ali teče maraton vedno s kondomom na .....?" Janez: "Ne vedno. Samo če deuje.":bravo::)-:bravo::bravo::)-:bravo::bravo:
|
|
|
|